Youtube/Ed Sheeran
StoryEditor

Ed Sheeran nakrútil klip v Kyjeve ešte pred inváziou. Dojemné vyznanie pred videom

šev25.04.2022., 14:38h
Britský hudobník povedal, že sa cíti vďačný, že videoklip nakrútil ešte pred tým, než do krajiny vpadli ruské vojská a začali „ničivé násilnosti“.
Lajkuj Brainee.sk na

Videoklip k piesni 2step, na ktorej sa podieľal aj hudobník Lil Baby, režíruje Henry Scholfiels. Sheeran pri natáčaní prvýkrát Ukrajinu a tvrdí, že sa tam počas celého pobytu cítil veľmi vítaný. „Bolo to prvýkrát, čo som túto krajinu navštívil. Počas môjho pobytu tam. som sa cítil veľmi vítaný všetkými od produkcie až po ľudí, ktorých som stretol počas voľných dní,“ povedal hudobník.

Ako uvádza MailOnline, spevák je vďačný, že mohol videoklip k piesni 2step natočiť práve v Kyjeve, a to ešte viac, keďže to stihol pred inváziou. Práve preto sa rozhodol, že zisky, ktoré na platforme YouTube zarobí, budú smerovať na pomoc vojnou zasiahnutej Ukrajine.

​Ed Sheeran už aj predtým pomáhal nášmu východnému susedovi. Bol jedným z hlavných predstaviteľov benefičného koncertu pre Ukrajinu spoločne s Camilou Cabello a Emeli Sande. Vtedy sa im podarilo získať viac ako 13 miliónov libier.

Hudobné video prichádza po tom, čo Ed Sheeran vyhral svoj súdny spor o autorské práva, v ktorom súd rozhodol, že jeho hit Shape of You nebol kópiou piesne umelca Grime Sami Switch. Britský hudobník podľa súdu sa plagiátorstva nezúčastnil „ani úmyselne, ani podvedome“.

V súčasnosti patrí Ed Sheeran medzi jedných z najbohatších spevákov sveta. Jeho majetok sa odhaduje na 200 miliónov dolárov, čo ho zaraďuje medzi 100 najbohatších hudobníkov. Ako informuje portál Wealthy Gorilla, tak väčšina jeho príjmov pochádza z turné.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/hudba, menuAlias = hudba, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
08. máj 2024 15:22