StoryEditor

Ecopress zavádza HNkonto, vlastný systém spoplatnenia webu

01.12.2013, 08:30
Vydavateľstvo sa rozhodlo, že v úvodnej testovacej fáze sprístupní všetok, aj exkluzívny obsah HNonline.sk svojim čitateľom dočasne bezplatne.

Od 1. decembra  2013 sa portál HNonline definitívne odpojí od systému PIANO a presne v tom istom čase vydavateľstvo Ecopress, a.s. spúšťa skúšobnú prevádzku vlastného systému spoplatnenia -  HNkonto.

Prostredníctvom digitálneho rozhrania - HNkonta sa predplatitelia a registrovaní čitatelia rýchlo a jednoducho dostanú k spoplatnenému obsahu na web portáli hnonline.sk. Vydavateľstvo Ecopress, a.s. sa rozhodlo, že v úvodnej testovacej fáze sprístupní všetok, aj exkluzívny obsah HNonline.sk svojim čitateľom dočasne bezplatne. Jedinou podmienkou, na získanie prístupu k doteraz plateným článkom, je bezplatná registrácia sa prostredníctvom HNkonta. Začiatkom budúceho roka prejde vydavateľstvo na vlastný spoplatnený systém.

„ Myslíme si,  že nastal čas povedať, že každá informácia, obzvlášť ak je exkluzívna, má svoju hodnotu. A veríme, že tak ako to pochopia naši budúci predplatitelia, rovnako ocenia náš prístup aj klienti,“ hovorí Daniela Zaležáková, riaditeľka marketingu vo vydavateľstve Ecopress, a.s.

„Uvedomujeme si, že čitatelia u nás hľadajú najmä kvalitné aktuálne a ekonomické spravodajstvo. Preto sa v redakcii hnonline.sk budeme sústrediť na rozšírenie obsahu, ktorý je pre našu cieľovú skupinu najdôležitejší,“ hovorí Andrea Szőcsová, zástupkyňa šéfredaktora, ktorá je zodpovedná za web hnonline.sk. „Autorsky posilníme ekonomické a finančné správy. Viac špeciálneho obsahu prinesieme na Finwebe. Čitateľom ponúkneme denne aj viac videokomentárov, grafov a názorov odborníkov.“

Jadrom hnonline je online obsah Hospodárskych novín, rozšírený o pôvodný obsah vytváraný len pre web, doplnený o projekty ako HNtv, Hnporadňa, HNstyle či blogy. Portál ďalej tvoria internetová podoba mesačníka o marketingu, reklame a médiách Stratégie, zdravotnícka stránka Mediweb tvorený redakciami Zdravotníckych novín, Lekárskych listov, Pacientskych listov a časopisu Sestra, stránka Dia určená pre diabetikov a stránka o behaní eRun pri časopise Run, stránka určená študentom Student Life.

Zdroj: Ecopress

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 17:21