The Genealogy Roadshow
StoryEditor

3 novinky, ktoré má pre televízie matka SuperStar a Talentu

18.09.2013, 17:00
Pozrite sa, čo sa v budúcnosti môže objaviť aj na slovenských televíziách. Novinky od FremantleMedia.

Spoločnosť FremantleMedia, ktorá predala Jojke formát Got Talent (Česko Slovensko má talent), Farmer Wants a Wife (Farmár hľadá ženu), The Price is Right (Cena je správna) alebo Markíze SuperStar, pridala do katalógu niekoľko noviniek.

Jednou z noviniek v katalógu FremantleMedia je The Genealogy Roadshow. Pôvodne írsky formát kúpila od spoločnosti Big Mountain Productions. Opisuje ho ako čiastočne detektívny príbeh, čiastočne emocionálny. Jeho princpípom je odhaľovanie často prekvapivej minulosti ľudí. Do vysielania ho chystá americká verejnoprávna stanica PBS. Prečítajte si o ňom viac v správe 5 televíznych hitov budúcnosti.

Formát A New Beginning sa zameriava na ženy, ktorých potenciál nie je naplno využívaný. Podstúpia preto 8-týždňový mentálny, fyzický a skrášľovací program pripravený psychológmi či stylistami. Cieľ je jediný: odstrániť traumy z minulosti a vložiť ich životy späť do vlastných rúk. Do šou sa neprihlasujú sami - robia to za nich ich milovaní.

FremantleMedia má aj novinku v žánri štúdiových kvízových šou. Break The Safe už odštartoval na britskej BBC One a teraz sa núka celosvetovo. Tri páry súťažiacich odpovedajú na súťažné otázky a napĺňajú trezor peniazmi. Najlepší pár môže trezor otvoriť, ale iba ako naraz stlačí tlačidlo na konci 30-sekundového limitu. Nemôžu však použiť hodiny, ale iba vlastnú intuíciu.

Nové formáty predstaví FremantleMedia v októbri na veľtrhu MIPCOM, ktorí navštevujú všetci najdôležitejší predajcovia a vysielatelia z Európy.

http://youtu.be/1rkt9TSZXyg

Zdroj: Ivan Krasko

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. máj 2024 18:38