Pod kupolou (Under the Dome)
StoryEditor

Dajto prinesie 3. sériu Pod kupolou. Bude posledná

08.09.2015, 21:32
Seriál podľa predlohy Stephena Kinga bude na Slovensku pokračovať s premiérovými časťami, známy je už aj termín.

Televízia Dajto ponúkne aj najnovšiu sériu seriálu Pod kupolou (Under the Dome), ktorá sa v Amerike vysiela iba teraz v lete. "Tretia séria Pod kupolou sa do vysielania dostane ešte v tomto roku," ohlásila na svojom webe.

Už dnes je však isté, že to pre Dajto a aj ostatné televízie, ktoré by ju kúpili, bude trojka úplne posledná. Pred niekoľkými dňami totiž americká CBS rozhodla, že Pod kupolou ukončí a ďalšiu sériu si už neobjedná. Informuje o tom The Hollywood Reporter, ktorý pripomína, že seriál odštartoval v roku 2013 ratingovými rekordmi a s 13,5-miliónovou sledovanosťou potvrdil, že hrané seriály majú význam aj v lete. Web však tvrdí, že teraz je jeho rating v reklamne dôležitej cieľovej skupine 18-49 na úrovni 1,8 % a aj keď je druhým najsledovanejším seriálom leta, nedosahuje také hodnoty ako kedysi.

Seriál v zámorí vyvrcholí 10. septembra a dočká sa finále, v ktorom tvorcovia uzavrú všetky dejové linky a divákom poskytnú plnohodnotné rozuzlenie.

Pod kupolou nasadila stanica Dajto ako maratón všetkých častí za pár dní. S prvou sériou sa postarala o prekvapenie Vianoc 2014 so zaujímavými staničnými nadpriemermi sledovanosti, dvojka išla na veľkonočné sviatky s nižšími, ale pre Dajto stále nadpriemernými číslami.

Prečítajte si tiež o ďalšom novom letnom seriáli: Radíme televíziám: Kúpiť nový seriál Zoo nie je hra na istotu (video)

Zdroj: Ivan Krasko

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. máj 2024 04:21