Adela Banášova
StoryEditor

Fun rádio: Adela v rannej šou končí, ale bude s nami spolupracovať

19.08.2013, 10:23
Podľa Fun rádia dochádza k zmene na podnet Adely Banášovej. Rozhodnutie plne rešpektujú a chystajú spolu ad-hoc projekty.

Fun rádio reagovalo na informáciu, ktorú ako prvú priniesli Stratégie: že Adela Banášová končí v rannej šou. Túto informáciu potvrdilo: "Je pravdou, že po novom sa Adela nebude objavovať pravidelne vo vysielaní, ale naďalej zostáva "Fun rádio - positive" a podľa dohody bude spolupracovať na ad-hoc projektoch," odpovedá Fun rádio.

"K tejto zmene dochádza na podnet Adely a vychádza z jej momentálneho vnútorného nastavenia. Adela má pocit, že jej misia v Rannej šou je naplnená. Je to jej súkromné rozhodnutie, ktoré plne rešpektujeme. Po ľudskej stránke je to určitým spôsobom pochopiteľné," dodáva PR oddelenie stanice. A zároveň vymenúva tri argumenty v súvislosti s Adelou:

  • Adela je vo Fun rádiu najdlhšie spomedzi všetkých moderátorov - 15 rokov. Žiadny moderátor nebol vo Fun rádiu tak dlho
  • Adela vysiela Rannú šou už 7 rokov
  • Ide o denný záväzok spojený so skorým ranným vstávaním a želaním Adely je oddýchnuť si od tohto kolobehu

Od septembra bude mať Fun rádio novú Rannú šou s Juniorom a Marcelom. Doterajší hlas ranného vysielania Matej "Sajfa" Cifra dostane popoludňajšie vysielanie. Prečitajte si viac o programových zmenách vo Fun rádiu od jesene.

Zdroj: Ivan Krasko

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
06. máj 2024 05:04