Seriál Dvojičky. Foto: TV JojTV Joj
StoryEditor

Joj nasadí nový seriál Andyho Krausa Dvojičky (video + podrobnosti)

07.09.2015, 09:30
Nový slovenský komediálny seriál Dvojičky sa už objavil programových plánoch.

Televízia Joj prinesie v septembri novinku: ďalší seriál od Andyho Krausa. Známy je už aj termín a vysielací čas.

Dvojičky odštartujú v sobotu 26. septembra o 22:00 a budú dediť divákov po šou Česko Slovensko má talent. Stopáž sobotného Talentu by sa tak mala skrátiť. Vyplýva to z programových plánov.

Andy Kraus naposledy pre Joj pripravoval Panelák, ten však na jeseň skončil. V prípade Dvojičiek pôjde o čisto komediálny žáner. Kraus je autorom scenára a režisérom.

Dvojičky sa odohrávajú vo vidieckom prostredí, hlavnú úlohu, respektíve dvojrolu si zahrá Sveťo Malachovský. "Princíp nového komediálneho seriálu spočíva v súrodeneckej dvojici v zložení Šaňo a Adam. Bratia žijú v úplne rozdielnych svetoch a pod vplyvom určitých udalostí budú nútení žiť bok po boku," uvádza Joj na webe. Seriál sa začal natáčať v máji.

O čom sú Dvojičky

(zdroj: anotácia TV Joj)

 

slovenský komediálny seriál (2015)

Scenár: Andy Kraus

Réžia: Andrea Horečná, Andy Kraus

Pomocná réžia: Dagmar Duditsová

Postavy:

  • Adam/Šani Lesňanský (Sveťo Malachovský)
  • Eva Lesňanská (Diana Mórová)
  • Zuzka Lesňanská (Maruška Vačková)
  • Karmen Lesňanská (Zuzana Porubjaková)
  • Margita Vargová (Zuzana Kyzeková)

Šani s Evou žijú na vidieku, majú jednu dcéru Zuzanu, pomerne veľké gazdovstvo, so životom na dedine sú spokojní. Jediný problém majú s papuľnatou susedou Vargovou, ktorá ich neustále vytáča.

To však ani len netušia, že ich každodenné rituály a zvyky sa zo dňa na deň radikálne zmenia. Šani má totiž brata dvojča Adama, ktorý, naopak, so svojou rodinou býval v meste. Doteraz si užívali Adamovo postavenie v mestskej „vyššej“ spoločnosti. Ako úspešný operný spevák sa stretával so smotánkou, čo jeho náročná manželka Karmen vedela dokonale využiť vo svoj prospech. Prvým ich problémom však bolo, že Adama vyhodili z opery, pretože sa zaplietol s manželkou riaditeľa. Potom prišla úplná katastrofa, kedy Adamov a Karmenin dom zhorel do tla.

Adamova rodina je bez strechy na hlavou, bez peňazí, bez akéhokoľvek majetku a korunou toho celého je fakt, že Karmen čaká dieťa. Padlo osudové rozhodnutie – kým sa postavia opäť na nohy, budú bývať na vidieku u Šaniho!

 

Upútavka TV Joj:

https://youtu.be/Bc3dtnZ_yxk

Zdroj: ik

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
03. máj 2024 20:56