Tatiana Tóthová, Zuzana Ťapáková, Silvia Porubská, Danica Haláková a Michal Borec predstavujú seriál V dobrom aj v zlom. Foto: Ivan KraskoIvan Krasko
StoryEditor

Markíza natáča nový seriál V dobrom aj v zlom

30.07.2013, 17:42
Herci Tomáš Maštalír a Alexander Bárta a k tomu vysoké očakávania sledovanosti. Prečítajte si viac o jesennej novinke Markízy a pozrite sa, v akých priestoroch vzniká.

Televízia Markíza už natáča nový seriál V dobrom aj v zlom. Novinárom dnes predstavila štúdiá, v ktorých vzniká. "Z toho, čo sme mali možnosť vidieť si myslím, že to bude skvelý seriál," začala stretnutie s novinármi generálna riaditeľka Zuzana Ťapáková.

"Želám seriálu skvelé čísla, na to sa ja najviac teším, a verím, že ich dosiahne," povedala programová riaditeľka Silvia Porubská. Aké sú konkrétne predikty sledovanosti a čo bude považovať za úspech, pre Stratégie neupresnila. "Mám veľké očakávania, myslím si, že seriál má veľký potenciál. Podarilo sa nám ukázať divákom, že vieme robiť dobré seriály."

V dobrom aj v zlom bude príbehom "komplikovanej lásky a dvoch príliš rozdielnych bratov", ktorých stvárnia herci Tomáš Maštalír a Alexander Bárta. Podľa Ťapákovej vypovedá o láske a aj tom, čo k nej patrí - možno preto očakávať aj vážnejšie zvraty.

V dobrom aj v zlom je pôvodný slovenský seriál, ktorý si natáča Markíza sama. Interiéry vznikajú v štúdiách v ružinovskom NAD. Podľa riaditeľky výroby Alexandry Dubovskej ponúkne seriál aj exteriérové scény, a to približne v rovnakom pomere ako Búrlivé víno.

Podľa Dubovskej bol projekt seriálu na stole približne dva roky a minulú jeseň sa začal realizovať. Stanica postupovala klasickým spôsobom - najskôr objednala pilot a testovala ho. Pilot bol hotový v apríli. "Pilot vyšiel z focusových testov veľmi dobre. Nič zásadné sme na základe toho nemenili. Dalo nám to uistenie, že je to dobrý produkt," hovorí Silvia Porubská.

V dobrom aj v zlom sa na obrazovky dostane na jeseň.

Viac o seriáli V dobrom aj v zlom

V dobrom aj v zlom - tvorcovia

Kreatívne producentky: Danica Haláková, Zuzana Dzurindová

Výkonný producent: Martin Šimunič

Hlavný scenárista: Peter Nagy

Režiséri: Vlado Balko, Matúš Libovič

Hlavní predstavitelia: Tomáš Maštalír, Alexander Bárta, Dušan Jamrich, Petra Vajdová, Dominika Kavaschová

Zdroj: Ivan Krasko

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
01. máj 2024 15:51