VyVolení: Dom snov
StoryEditor

Na Joj sa vráti reality šou VyVolení

06.05.2013, 07:21
Nová séria VyVolených bude jedným z letným programov Joj. "Najúspešnejšia šou sa konečne vracia," avizuje televízia. Prinášame podrobnosti.

"Najúspešnejšia šou sa konečne vracia," avizuje televízia. Prinášame podrobnosti.

Televízia Joj sa po rokoch vracia ku kontajnerovej šou VyVolení. Tentokrák však v pozmenenej forme: "Tentoraz nepôjde o život, ale o Dom snov, ktorý si 14 súťažiacich spoločne vybuduje. Pracovať na ňom budú síce spolu, no jeho majiteľom sa stane vo veľkom finále na konci leta iba jeden z nich," uvádza stanica na webe vyvoleni.joj.sk.

"Najúspešnejšia šou sa konečne vracia. VyVolení sú späť," dodáva televízia v upútavke, ktorá sa v týchto dňoch začína objavovať v jej vysielaní. V nej avizuje, že prípadní záujemcovia sa už môžu hlásiť na kasting, a že šou pôjde na Joj v lete.

V prihlasovacom formulári zisťuje Joj okrem klasických otázok aj to, prečo sa adept cíti byť vyvolený, aký má vzťah k domácim prácam či ako a kde býva.

Prvá séria VyVolených išla na Joj na jeseň 2005 a prinieslo jej to rast sledovanosti: finále videlo 800 tisíc ľudí pri podieli 38,2 % vo vtedajšej primárnej cieľovej skupine 12+. V ďalšej sezóne sa vrátili s druhou sériu. Tou sa šou na Slovensku skončila, sesterská stanica Plus neskôr priniesla reprízy. Joj v tlačovej správe pri príležitosti svojho jedenásteho výročia uviedla, že VyVolení spolu s IQ testom národa, Dievčaťom za milión, či Česko Slovensko má talent patrili k jej najúspešnejším projektom.

VyVolení vznikli podľa maďarského formátu spoločnosti IKO Való Világ. Prečítajte si pôvodnú tlačovú správu z roku 2005.

http://youtu.be/xWTPF92M3Ts

Zdroj: Ivan Krasko

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
07. máj 2024 21:39