Perníkový tatko (Breaking Bad)
StoryEditor

Nevhodné pre deti: Dajto odvysiela "drogový" seriál Perníkový tatko

06.06.2013, 16:29
Okrem kritikmi oceňovaného Breaking Bad televízia promuje aj seriál Šerifovia a v pondelok spustí Star Trek: Novú generáciu. Pozrite si kampaň.

Televízia Dajto chystá na leto oceňovaný seriál Breaking Bad. Na Slovensku dostane názov Perníkový tatko.

Na stanici Dajto odštartuje Perníkový tatko 2. júla a pôjde vždy v utorok po 22. hodine s dvoma časťami za sebou. Vzhľadom na obsah bude nasadený s piktomgramom nevhodnosti do 18 rokov, čiže skôr ako po 22. hodine ani nemôže ísť. Rovnako promo pôjde iba večer. Televízia už spustila kampaň: najskôr nasadzuje teasing a potom klasické upútavky, ktoré odhalia názov seriálu.

Perníkový tatko má na konte sedem Emmy a ďalšiu dvadsiatku nominácií. Okrem toho bol nominovaný na Zlatý glóbus a iné ceny. Dajto ho kúpila od distribučnej spoločnosti Sony Pictures Television International. K dispozícii je päť sérií. Seriál vzniká na objednávku káblovej stanice AMC, ktorej prináša uspokojivú sledovanoť: piata séria mala minulé leto priemernú sledovanosť 2,6 milióna divákov (2+) a seriál medziročne zosilnel o 39 %. Z toho 1,6 milióna bolo z reklamne zaujímavej vekovej skupiny 18-49, kde zaznamenala 56-percentný medzisezónny nárast.

Okrem Perníkového tatka Dajto aktuálne promuje aj ďalšie seriály: Star Trek - Nová generácia (Star Trek: The Next Generation) a Šerifovia (Chase). Star Trek štartuje už v pondelok a bude chodiť každý pracovný deň približne o 15:30. Šerifovia sú naplánovaní do hlavného vysielacieho času: od 18. júna budú chodiť vždy v utorok o 20:10 s dvoma časťami za sebou. Pozrite si, ako Stratégie oba seriály hodnotia.

Perníkový tatko (Breaking Bad)

Premiéra na Dajto: utorok 2. júla o 22:00
Počet epizód: 54 (5 sérií)
Svetová premiéra: 2008, USA, kanál AMC
Distribútor: Sony Pictures Television
O čom je seriál: O učiteľovi chémie, ktorého svet sa zrúti po tom, čo mu diagnostikujú rakovinu vo finálnom štádiu. Skôr, než zomrie, chce zabezpečiť rodinu, preto sa vydá na dráhu zločinu a začne vyrábať drogy
Hrajú: Bryan Cranston, Aaron Paul, Anna Gunn, Betsy Brandt, Dean Norris
Žáner: dráma
Čo na to Stratégie: Kvalitný seriál, avšak pre špecifickú cieľovú skupinu. V neskorších večerných hodinách si môže nájsť svojho diváka

http://youtu.be/graoYEMh4iQ

http://youtu.be/5ggjZMTBRSw

http://youtu.be/Yp0IePWNA3E

http://youtu.be/BKpHWgh8O5o

http://youtu.be/-q2PsEhCvNo

http://youtu.be/UEwiX31fP5s

http://youtu.be/TND0pn4RFt8

http://youtu.be/5NF0ND_pf1Y

Zdroj: Ivan Krasko

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. máj 2024 12:28