Milan "Junior" Zimnýkoval v šou Moja mama varí lepšie ako tvoja. Foto: TV JojTV Joj
StoryEditor

Nová šou Moja mama varí lepšie ako tvoja prichádza na Joj (video)

07.08.2015, 16:42
Televízia Joj už čoskoro prinesie novú kuchársku šou. Pozrite si aktuálnu kampaň.

Televízia Joj finišuje s prípravami na štart novej šou Moja mama varí lepšie ako tvoja. Do vysielania už nasadila druhú sadu upútaviek, môžete si ich pozrieť na konci správy.

Moja mama varí lepšie ako tvoja je pre Joj dôležitá: pôjde totiž od pondelka do štvrtka medzi 17:55 a 19:00 a jej úlohou bude vytvárať dobrú nábehovú krivku pre spravodajský blok o 19. hodine. Túto úlohu na Joj dlhé roky plnila Súdna sieň.

Nová kuchárska šou odštartuje na TV Joj 17. augusta. Moderátorom slovenskej verzie bude Milan "Junior" Zimnýkoval.

Plán priniesť túto šou bol verejne známy od konca minulého roka, kedy Joj potvrdila kúpu licencieMoja mama varí lepšie ako tvoja vzniká podľa španielskeho formátu Mi madre cocina mejor que la tuya (My Mom Cooks Better Than Yours) od FremantleMedia. Na svetové trhy ho uviedli na októbrovom veľtrhu MIPCOM 2014 v Cannes. Kúpila ho napríklad aj česká Nova, kde pod názvom Nejlíp vaří moje máma! odštartoval. Podľa MediaGuru.cz mal 373 tisíc divákov v 15+ a podiel 15 % v 15+ aj 15-54.

V tejto kuchárskej šou vytvoria tím matka a jej syn či dcéra. Podľa anotácie "ratolesti" dokazujú svoje kulinárske schopnosti, kým matka na celý proces dohliada a "mudruje". Vzniknú možno silné tímy, ale hlavne humorné "rodinné drámy". Výsledok ohodnotí profesionálny kulinársky kritik.

 

Fotografie zo štúdia:

 

Aktuálna kampaň TV Joj na kuchársku šou Moja mama varí lepšie ako tvoja:

https://youtu.be/HyMw5PbQjjQ

https://youtu.be/dHWQh1nh6xQ

https://youtu.be/7VYAgT3TP34

Zdroj: ik

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
18. máj 2024 09:28