Martin Nikodým v šou Milujem Slovensko. Foto: RTVSRTVS
StoryEditor

Nové Milujem Slovensko sa začína natáčať. Pôjde aj na Silvestra

13.08.2014, 10:55
Šou Milujem Slovensko vráti do vysielania Jednotka v septembri. Pôjde opäť v piatkové večery. Pozrite si podrobnosti.

V štúdiách RTVS v Mlynskej doline práve teraz štartuje natáčanie novej série šou Milujem Slovensko. Pre RTVS ju vyrábajú tí istí tvorcovia ako doposiaľ.

RTVS nedávno podpísala zmluvu so spoločnosťou Rada Štefanova goodtv. Štefanov a jeho goodtv vyrábali aj predošlé série Milujem Slovensko a aktuálne pripravujú šou Naj dedinka Slovenska, ktorá je najsledovanejším programom Jednotky v lete. Minulý týždeň mala v 12+ rating 6,5 % a share 19,2 %. Pozrite si detailné výsledky sledovanosti.

Suma, ktorú goodtv za Milujem Slovensko dostane, je 713 930,4 € bez dane, aj s daňou zaplatí RTVS 856 716,48 €. Oproti predošlej sérii sa cena nezvýšila.

RTVS chystá do jesennej štruktúry 15 epizód, prvé dve by sa mali vyrábať už v týchto dňoch. Ako vyplýva zo zmluvy, na obrazovkách RTVS sa začne Milujem Slovensko vysielať 5. septembra. Ostane jej teda klasický slot - v piatok večer na Jednotke.

RTVS tiež v zmluve prezradila, že Milujem Slovensko dostane silvestrovský špeciál a bude koncoročnou šou Jednotky. Naplánovala si totiž výrobu silvestrovskej epizódy. Minulý rok mala Jednotka na Silvestra spoločný program s ČT.

Rozhlas a televízia Slovensko podpísal licenčnú zmluvu na novú sériu so spoločnosťou Talpa International ešte v máji. Šou vzniká podľa holandského formátu I Love My Country. Viac informácií.

http://youtu.be/2l1uD1uRXhs

Zdroj: Ivan Krasko

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
04. máj 2024 08:18