Jennifer Love Hewitt v seriáli Hriešny zoznam (The Client List). Foto: MarkízaMarkíza
StoryEditor

Seriál Hriešny zoznam prichádza na TV Markíza. V zaujímavom čase (video)

23.05.2014, 14:10
Jennifer Love Hewitt sa predstaví v seriáli z prostredia kúpeľov, kde poskytujú viac než len masáže. Upútavka, herci, termín štartu.

Televízia Markíza chystá novú americkú akvizíciu: od 2. júna začne vysielať seriál Hriešny zoznam (The Client List) s Jennifer Love Hewitt v hlavnej úlohe.

Seriál dostane lukratívny čas s čiastočným presahom do prime-timu: bude sa vysielať vždy v pondelok, utorok a štvrtok o 21:40 s dvoma časťami za sebou. Nábehovú krivku mu bude robiť Búrlivé víno. To mu môže priniesť ženskú časť divákov, u ktorej má Hriešny zoznam najvyššiu šancu zaujať. Vo vysielaní nahradí Rodinné prípady.

Hriešny zoznam vznikol v Amerike pre káblovú stanicu Lifetime, ktorá sa programovo zameriava na ženy a objednáva si reality programy či seriály ako Môj nový tučný život (Drop Dead Diva) alebo Prefíkané slúžky (Devious Maids). Začal sa vysielať v lete 2010 a vznikli dve série, respektíve 25 epizód. Markíza ich odvysiela všetky hneď v júni.

Tretia séria nedostala zelenú pre tvorivé rozpory. Výkonnou producentkou seriálu bola samotná Jennifer Love Hewitt a podľa The Hollywood Reporter mala v reálnom živote vzťah s hercom Brianom Hallisayom, ktorý v Hriešnom zozname účinkoval. Ona chcela ich vzťah a vlastné tehotensto zapracovať do scenára, čo sa nestretlo s pochopením tvorcov. Sledovanosť druhej série bola 0,7 % v skupine 18-49.

Markíza kúpila Hriešny zoznam od distribučnej spoločnosti Sony Pictures Television International. Seriál vznikol po tom, čo v Amerike odvysielali rovnomenný televízny film. Ten išiel na jeseň 2013 aj u nás, na Doma dosiahol v nedeľnom hlavnom vysielacom čase 22. septembra nadpriemerný trhový podiel 7,3 % v 12-54. Kompletné výsledky.

Markíza oddnes začína seriál promovať klasickými upútavkami. Niekoľko dní predtým naňho začala upozorňovať krátkymi teasermi. Videá nájdete na konci správy.

Hriešny zoznam je o žene, ktorá po tom, čo ju aj deti opustí manžel, začína život odznova v kúpeľoch poskytujúcich služby nad rámec bežnej ponuky. Hlavnú postavu do slovenčiny nadabovala Katarína Brychtová. Markíza tak dodržala úzus: Brychtová totiž dabuje Love Hewitt dlhodobo; prepožičala jej hlas aj v seriáli Stratené duše/Spriaznení duchovia (Ghost Whisperer).

O čom je Hriešny zoznam
(zdroj: anotácia TV Markíza)

Seriál, USA, 2012

Herci: Jennifer Love Hewitt, Loretta Devine, Colin Egglesfield, Cybill Shepherd

Ženu v domácnosti - Riley Parksovú opustí jej manžel Kyle a nechá ju s ich dvoma ratolesťami vo vážnych finančných problémoch. Riley teda vezme prácu v neďalekých kúpeľoch ako masérka. Čoskoro však príde na to, že jej kolegyne si privyrábajú “službami navyše” a bude musieť urobiť ťažké rozhodnutie. To ju prinúti balancovať medzi dvoma životmi. Jeden žije ako osamotená matka, v konzervatívnom meste snažiaca sa udržať rodinu a druhý ako ambiciózna zvodná obchodníčka. Tento život jej ale tiež prináša strach z toho, že raz jej tajomstvo rodina a priatelia odhalia a nebudú s tým absolútne súhlasiť. Viac o jednotlivých postavách na Markíza.sk.

http://youtu.be/b9LftSDc9m4

https://www.youtube.com/watch?v=eO5gXDW4vHQ

https://www.youtube.com/watch?v=0LP9PImrh0Y

https://www.youtube.com/watch?v=GTvZnzo0ExE

Zdroj: Ivan Krasko

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
04. máj 2024 17:31