StoryEditor

Toto sú ťaháky Markízy, Doma a Dajto na budúci rok

04.11.2013, 07:00
Skupina Markíza tvrdí: Sme televízia v najlepšej forme. Pozrite si, čo chystá na budúci rok. Prehľad seriálov, šou a kinohitov 2014.

Skupina Markíza zverejnila, aké budú jej programové piliere v budúcom roku. Avizuje nový slovenský seriál Doktori, premiérové filmové blockbustre a ukazuje, ako sa budú profilovať jej stanice po zániku televízie Fooor.

Markíza vytvorila video určené predovšetkým zadávateľom reklamy. "Televízia v tej najlepšej forme, to je skupina Markíza," tvrdí v ňom. Propaguje sa cez kľúčové slová výkon, odvaha, odhodlanie.

Televízia Dajto bude pokračovať ako filmovo-seriálový kanál. S tým rozdielom, že k "akcii, napätiu a vzrušeniu" pribudne "šťavnatý humor". Dajto totiž preberá viaceré akvizície z Foooru. Inzerentov špeciálne upozorňuje na sitkom Teória veľkého tresku (The Big Bang Theory) či filmovú komédiu Zviera (The Animal) s Robom Schneiderom.

Doma sa prezentuje cez slová "silné emócie, láska, zaujímavé príbehy". "Televízia plná príbehov, seriálov, emócií," tvrdí. Na rok 2014 avizuje filmy Láska cez internet (You've Got Mail) s Meg Ryan, Sedem životov (Seven Pounds) s Willom Smithom, Sex v meste 2 (Sex and the City 2), Láska na druhý pohľad (Love Happens) s Jennifer Aniston a seriály Sila, Bostonské vraždy (Rizzoli & Isles), Frasier, Priatelia (Friends), Sultán (Magnificent Century) a Odložený prípad (Cold Case).

Markíza v promovideu pre zadávateľov reklamy hovorí: "Fanúšikov priťahujú veľké príbehy. Príbehy, ktoré sú im blízke. My v Markíze to vieme." Upozorňuje na svoje denné a týždenné seriály Búrlivé víno, Chlapi neplačú a plánovanú novinku Doktori.

V prome na rok 2014 sa objavujú spravodajské a publicistické relácie Televízne noviny, Teleráno, Reflex, Smotánka a Lampáreň, ale aj šou Farma, Bez servítky, Zámena manželiek a taktiež relácia Vila Rozborila Modré z neba.

Špeciálna pozornosť je venovaná športu: stanica sa totiž okrem prenosov F1 chystá na budúci rok vysielať aj hokejový turnaj zo ZOH 2014 Soči.

Markíza sľubuje premiérové kinofilmy Mrcha učiteľka (Bad Teacher) s Cameron Diaz, Moja krásna učiteľka (Larry Crowne) s Tomom Hanksom a Juliou Roberts, Bláznivá, hlúpa láska (Crazy Stupid Love), Sherlock Holmes 2: Hra tieňov (Sherlock Holmes: A Game of Shadows), Harry Potter a Dary smrti - 2. (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2), Návrat Temného rytiera (The Dark Knight Rises), Vo štvorici po opici 2 (The Hangover Part II), The Amazing Spider-Man s Andrewom Garfieldom, Red 2 s Brucom Willisom alebo animované Šmolkovia (The Smurfs) a Madagaskar 3 (Madagascar 3: Europe's Most Wanted). Zo seriálov spomína Dva a pol chlapa (Two and a Half Men).

http://youtu.be/dYb0R6-Inug

Zdroj: Ivan Krasko

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
17. máj 2024 12:31