Mark Wyllie
StoryEditor

U matky Markízy skončili dvaja viceprezidenti

25.07.2013, 14:09
Pre CME už nepracujú Mark Wyllie a Romana Wyllie. Ostávajú Adrian Sarbu, David Sach, Anthony Chhoy a Daniel Penn.

V mediálnej skupine Central European Media Enterprises (CME), do ktorej patrí aj slovenská Markíza a česká Nova, nastali zmeny v topmanažmente. Skončili v nej dvaja viceprezidenti Mark Wyllie a Romana Wyllie.

Mark Wyllie zastával funkciu viceprezidenta pre korporátne financie. Do CME nastúpil v roku 2000 ako finančný riaditeľ, o rok neskôr sa stal viceprezidentom. V CME podľa svojho LinkedIn profilu končí k júlu. Jeho ďalším pôsobiskom je energetická spoločnosť Mosscliff Environmental, špecializujúca sa na obnoviteľné zdroje energie, dodávky a inštalovanie veterných turbín, solárnych panelov a biomasy. Je v nej akcionárom a má na starosti korporátne financie.

Jeho manželka Romana Wyllie bola viceprezidentkou pre korporátnu komunikáciu. V CME pracovala od roku 2005 a zodpovedala tiež za vzťahy s investormi, vládnu agendu a PR.

Ako informuje Broadband TV News, novým šéfom pre vzťahy s investormi bude Mark Kobal, ktorý mal doteraz na starosti externý reporting.

Podľa webu CME tak v manažmente spoločnosti ostal iba prezident a CEO Adrian Sarbu, výkonný viceprezident a CFO David Sach, šéf Strategic Planning and Operations a výkonný viceprezident Anthony Chhoy a výkonný viceprezident s kompetenciami v právnej oblasti Daniel Penn.

Zdroj: red

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
03. máj 2024 03:32