Až po uši. Foto: HBOHBO
StoryEditor

Veľká premiéra: HBO už čoskoro uvedie nový seriál Až po uši (video)

08.10.2014, 12:50
Až po uši režíruje Jan Hřebejk a zahrá si v ňom aj Slovenka Jana Kolesárová.

HBO finišuje s prípravami na štart nového česko-slovenského seriálu. Až po uši pozná termín štartu: na obrazovky sa dostane 2. novembra.

HBO už teraz avizuje, že ho nebude predávať ďalej: neodvysiela ho žiadna iná televízia. Podobne postupovalo pri predchádzaujúcom projekte Terapie, o ktorý mali podľa našich informácií záujem voľne šírené televízie, ale nedohodli sa s HBO.

Ide o ďalší z vysokorozpočtových lokálnych projektov HBO po dramatickom psychologickom seriáli Terapie a minisérii Hořící keř. Rovnako ako predošlé projekty, aj na Až po uši sa bude ako výkonný producentka podieľať Tereza Polachová. Réžiu má na starosti Jan Hřebejk.

Seriál má trinásť polhodinových častí a vzniká podľa izraelského formátu When Shall We Kiss?, ktorý od spoločnosti Armoza Formats kúpilo HBO pre viaceré trhy v našom regióne.

Až po uši sa začalo natáčať v auguste minulého roka, vtedy malo pracovný názov "V objetí". Prečítajte si o tom viac.

HBO sa teraz chystá predstaviť seriál novinárom. Stratégie prinesú viac informácií, zatiaľ si môžete pozrieť ukážku zo seriálu na konci správy.

O čom je Až po uši

- romantická komédia z produkcie HBO

- 13 epizód s cca. 35-minútovou stopážou

- réžia: Jan Hřebejk

- výkonná producentka za HBO: Tereza Polachová

- herci v hlavných úlohách: Aňa Geislerová, Jiří Havelka, Jitka Čvančarová, Anna Polívková, Hynek Čermák

- adaptovaný scenár: Iva Klestilová, Tereza Dusová

- premiéra: nedeľa 2. októbra, 20:00, HBO + ďalšie reprízy nasledujúci týždeň

Seriál z produkcie HBO Europe rozpráva o spletitých milostných vzťahoch v súčasnej stredoeurópskej spoločnosti. Dejovú os rozprávania tvoria tri vzájomne prepletené milostné trojuholníky. Mozaika nezobrazuje len vzťahy heterosexuálne. Dráma s nejednoznačnými postavami poodhaľuje nevšedné profesie, nahliada do atraktívnych miest a využíva pražské exteriéry. Vykresľuje dôvody citových vzplanutí, príčinu nevery aj rôznorodé formy milostných dezilúzií. Rozpráva o hraniciach erotického pôžitkárstva a večnej ľudskej túžbe po láske.

http://youtu.be/aOWD8uoYL3g

Zdroj: Ivan Krasko

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
03. máj 2024 15:30