My Mom Cooks Better Than Yours
StoryEditor

Vieme prví: Joj chystá novú šou, vráti sa aj Talent 5

04.11.2014, 15:00
Nielen Sladký život, Nová záhrada, Fajnšmeker a Rok koňa. Televízia Joj pripravuje na rok 2015 tiež pokračovanie Talentu aj novinku podľa licencie FremantleMedia. Prečítajte si o tom viac.

Televízia Joj chystá na rok 2015 návrat formátu Got Talent a prinesie aj úplne novú šou takisto vychádzajúcu z formátu FremantleMedia.

Čoskoro ich má predstaviť inzertným partnerom. Informácie o oboch novinkách Stratégiám potvrdila samotná televízia.

V prípade Got Talent pôjde už o piatu sériu na obrazovkách Joj - naposledy sa Česko Slovensko má talent 4 vysielalo na jeseň 2013 ako federálny projekt s českou Primou. Šou sa na Slovensko naisto vráti v roku 2015, zatiaľ však nie je isté, či na jar alebo na jeseň.

Ďalšou novinkou televízie Joj na rok 2015 bude Moja mama varí lepšie ako tvoja. Je to zábavná kuchárska šou, licencovaný formát spoločnosti FremantleMedia. FremantleMedia uviedla My Mom Cooks Better Than Yours na svetové trhy iba nedávno, začala ho ponúkať na októbrovom veľtrhu MIPCOM 2014 v Cannes. V tejto šou vytvoria tím matka a jej syn či dcéra. "Ratolesti" dokazujú svoje kuchárske schopnosti, kým matka na celý proces dohliada a "mudruje". Vzniknú možno silné tímy, ale hlavne humorné "rodinné drámy". Výsledok ohodnotí profesionálny kulinársky kritik.

My Mom Cooks Better Than Yours je pôvodom španielsky formát, kde sa vysielal ako denná šou. Joj ju mohla kúpiť, keďže s FremantleMedia túto jeseň predĺžila zmluvu a zabezpečila si tak prednostný prístup k jej knižnici formátov až do roku 2018. Viac informácií.

Televízia Joj potvrdila Stratégiám na rok 2015 aj tieto novinky:

- Sladký život - zatiaľ nešpecifikovaná novinka

- Nová záhrada - relácia na podobnom princípe ako Nové bývanie

- Fajnšmeker - relácia o varení

- Rok koňa - "romantický rodinný seriál s prvkami dobrodružstva". Nový výpravný projekt, za ktorým stojí kreatívna producentka Danica Haláková, výkonný producent Palo Polner a režisér Braňo Mišík. Stanica potvrdzuje, že bude mať premiéru v roku 2015. Prečítajte si o ňom viac.

Zdroj: Ivan Krasko

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
04. máj 2024 05:05