Ivan Huljak
StoryEditor

Vieme prví: V Joj končia dvaja topmanažéri

24.02.2014, 13:04
Podľa našich informácií sa v Joj dejú prvé zmeny v manažmente po tom, čo sa riaditeľom stal Marcel Grega.

Nový riaditeľ televíznej skupiny Joj Marcel Grega je vo funkcii iba od štvrtka a už dnes podľa informácií Stratégií prichádzajú prvé zmeny v manažmente pod jeho vedením.

Podľa našich informácií v Joj končia dvaja ľudia z manažmentu: Ivan Huljak a Jana Hegedüsová.

Ivan Huljak bol od 12. februára 2014 poverený riadením Úseku korporátnej a marketingovej komunikácie a analýz Joj Group, predtým bol šéfdramaturgom a riaditeľom vlastnej tvorby.

Jana Hegedüsová bola od 1. júla 2013 manažérkou programového úseku a kompletne zastrešovala program Joj a v roku 2014 sa stala zástupkyňou generálneho riaditeľa pre development programov. Istý čas dočasne viedla úsek marketingu, PR a analýz.

 

Aktualizované:

Neoficiálny a zatiaľ televíziou nepotvrdený zoznam ľudí, ktorí dnes nedobrovoľne ukončili svoje pôsobenie v JOJ, sa údajne rozšíril o ďalšie dôležité meno - šéfa nových médií Vladimíra Mužíka, ktorý do JOJ Group nastúpil začiatkom novembra 2013. Koncom minuloročného leta odišiel z pozície šéfa spravodajstva českej televízie Nova a v minulosti tiež pôsobil na Slovensku ako šéfredaktor denníka Nový Čas. V JOJ teda zotrval necelé štyri mesiace a jeho dnešný údajný koniec na pozícii (ani jeho náhradníka) televízia zatiaľ nijako nekomentuje.

Zdroj: red

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
17. máj 2024 13:00