Logo X Factor Slovensko. Zdroj: TV JojTV Joj
StoryEditor

X Factor Slovensko má na Joj prvú kampaň (video)

18.11.2013, 09:00
Kastingy ešte neodštartovali, ale Joj už svoju jarnú šou promuje vo vysielaní. Pozrite si upútavku a oficiálne logo.

Televízia Joj v piatok oficiálne potvrdila, že na jar 2014 chystá vlastný X Factor, a už nasadila aj kampaň. Predstavila ju na svojom webe.

Na Joj sa objavili upútavky. Zatiaľ neavizujú priamo kastingy, ale len to, že uchádzači sa budú môcť prihlásiť. Joj v kampani sľubuje "najlepšiu spevácku šou" a "cenu, ktorá navždy zmení váš život".

Okrem prvej upútavky je už známe aj oficiálne logo, ktoré bude Joj pri súťaži používať.

Správa o slovenskom X Factore získala niekoľko zmienok v médiách. Z tých najväčších sa téme podľa databázy Newton Media venovala Pravda.sk, ale takisto samotná Joj v Novinách o 17.00 a Veľkých Novinách TV Joj. V sobotu tému priniesol printový Nový Čas - postavil ju na tom, kto bude slovenský X Factor moderovať. "Veľkú šancu" má podľa Nového Času Martin "Pyco" Rausch a v hre je aj Milan "Junior" Zimnýkoval a Marcel Forgáč. Joj tvrdí, že moderátora si už vybrala, ale jeho meno zatiaľ nechce uviesť.

Ako informovali Stratégie, šou sa bude na TV Joj vysielať pod názvom X Factor Slovensko a režírovať ju bude Jeffo Minařík, ktorý aktuálne pre Joj a Primu vyrába Česko Slovensko má talent. Prečítajte si, čo na X Factor hovorí generálny riaditeľ Joj Group František Borovský.

X Factor je licencovaný formát spoločnosti FremantleMedia. Aktuálne sa vysiela napríklad v USA; na stanici Fox má so stredajšími epizódami rating 2,6 % v 18-49 (sledovanie naživo + zo záznamu do 7 dní) a 2,2 % so štvrtkovými podľa Nielsen Media Research. Sezónny priemer stanice Fox je 2,5 %. Priemerne ho pozeráva 7,7 milióna ľudí v stredu 6,9 milióna vo štvrtok (skupina 2+). V Británii na ITV dosahuje približne 8-miliónovú sledovanosť.

Zdroj: Ivan Krasko

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
05. máj 2024 23:29