StoryEditor

Futbalové hviezdy ako Messi či Ronaldo mieria na Dajto

22.08.2015, 14:17

Futbaloví fanúšikovia z celej Európy v týchto dňoch už netrpezlivo čakajú na začiatok najprestížnejších futbalových súťaží. Mužstvá ako Real Madrid či FC Barcelona odohrajú svoje premiérové zápasy v španielskej La Lige už túto nedeľu.

Tešiť sa môžu i futbaloví fajnšmekri na Slovensku! Najkvalitnejšia futbalová súťaž v Európe za minulý rok (UEFA ranking) totiž mieri na obrazovky televízie Dajto.

A začneme hneď zostra. Už túto nedeľu, 23. augusta 2015 o 18:30, sa pozrieme, ako sa Athletic Bilbao v stretnutí s FC Barcelona vyrovná so včerajšou prehrou v zápase play-off Európskej ligy UEFA, ktorú utŕžili na pôde slovenského mužstva MŠK Žilina.

Messiho družinu vystrieda o 20:30 na obrazovkách televízie Dajto mužstvo Cristiana Ronalda. Kráľovský veľkoklub Real Madrid sa predstaví na pôde nováčika španielskej ligy Sportingu Gijón.

Na najlepších futbalistov sveta sa diváci Dajto budú môcť pozerať počas celej sezóny. Televízia totiž odvysiela jeden vybraný zápas z každého kola La Ligy.

Zápasy španielskej ligy tak doplnia bohatú ponuku futbalových prenosov zo slovenskej Fortuna ligy (na Dajto už od 12. septembra) a kvalifikačných zápasov reprezentácie Slovenska do 21 rokov.

„Sme veľmi radi, že divákom prinesieme umenie a triky takých futbalových velikánov ako Messi či Ronaldo. Španielska liga tak skompletizuje futbalovú ponuku na Dajto,“ vyjadril sa Matthias Settele, generálny riaditeľ skupiny Markíza.

Zdroj: Skupina Markíza

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
07. máj 2024 00:06