StoryEditor

JOJ Cinema dnes pribudla do ponuky Magio TV a Digi Slovakia

15.10.2015, 14:57

Filmová stanica JOJ Cinema z portfólia JOJ Group je od dnešného dňa dostupná v ponuke digitálnej televízie Magio spoločnosti Slovak Telekom a tiež v káblovej TV a satelitnom balíku operátora DIGI Slovakia.

Vo štvrtok 15. októbra 2015 pribudlo vysielanie novej filmovej televízie JOJ Cinema - siedmej stanice televíznej skupiny JOJ – do programovej ponuky digitálnej televízie Magio spoločnosti Slovak Telekom.

JOJ Cinema bude dostupná konkrétne pre zákazníkov s Magio IPTV vo filmovom programovom balíčku v SD kvalite, v rámci prémiového balíčku HD rodinný bude dostupná aj vo vysokom rozlíšení. Zákazníci s Magio Sat si budú môcť vychutnávať exkluzívny filmový kanál v rámci variantu L.

Dnes začne vysielanie JOJ Cinema pre slovenských divákov šíriť tiež operátor DIGI Slovakia, a to prostredníctvom káblovej televízie a dostupná bude tiež v satelitnom balíku MAXI.

Prémiový obsah exkluzívneho filmového payTV kanálu z portfólia JOJ Group je spravidla súčasťou nadstavbových balíčkov operátorov a momentálne je dostupný v ponuke českých operátorov O2 Czech RepublicCentroNet a slovenských operátorov Slovak Telekom (Magio TV), DIGI Slovakia, Towercom (Plustelka), Skylink, Slovanet, ANTIK Telecom a KTR.

 

Viac o JOJ Cinema:

 

* Filmový kanál pre všetkých fanúšikov kinematografie, aj pre celé rodiny

* Najnovšie filmové kinohity a exkluzívne česko-slovenské televízne premiéry

* Globálne najúspešnejšie filmové akvizície všetkých žánrov

* Filmy neprerušované reklamou, v HD kvalite i s DUO režimom

 

Filmová stanica JOJ Cinema odštartovala svoje vysielanie v polovici júna 2015 ako televízia pre český a slovenský trh. V oboch krajinách ju distribučne zastupuje mediálna spoločnosť AXOCOM.

JOJ Cinema prináša bohatý program pre všetkých fanúšikov kinematografie, aj pre celé rodiny. Stanica divákom ponúka exkluzívne slovenské a české televízne premiéry filmov a desiatky známych a celosvetovo úspešných kinohitov.

Akvizície všetkých žánrov - akčné, komediálne, krimi, dramatické, hororové, muzikálové či životopisné - vysiela JOJ Cinema 24 hodín denne, v natívnom HD alebo SD rozlíšení, s dabingom, ale aj vo zvukovom režime DUO. Najväčším benefitom stanice pre divákov je, že filmy nie sú prerušované reklamou.

Zdroj: Joj Group

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
05. máj 2024 04:12