StoryEditor

Seriál Kolonáda v nedeľu večer opäť najsledovanejší

20.01.2014, 16:01

Aj uplynulý víkend bol nový pôvodný seriál RTVS Kolonáda najsledovanejším nespravodajským programom počas nedele, keď si ho pozrelo 470-tisíc divákov*.

Veľký divácky úspech už druhý týždeň po sebe zaznamenal nový pôvodný seriál RTVS Kolonáda, oproti minulému týždňu si ho pozrelo o 30-tisíc divákov viac (podiel 19,7 % - medzitýždenne nárast o 1,5 %; 470-tisíc divákov). Rovnako ako predchádzajúci týždeň, aj teraz bola Kolonáda najsledovanejším nespravodajským programom počas uplynulej nedele a zároveň najsledovanejším programom Jednotky v treťom týždni 2014.

Podľa generálneho riaditeľa RTVS Václav Miku je dôležité, že slovenský divák ocenil vlastný seriál z dielne RTVS. „Teší ma prirodzene najmä priazeň našich divákov, ale aj dobrá odozva odbornej verejnosti. Chcem uistiť divákov, že úspech Kolonády nie je len náhodilý jav - lebo ako sa hovorí – jedna lastovička leto nerobí a RTVS preto pokračuje vo vývoji nových dramatických pôvodných seriálov vrátane detskej dramatickej tvorby,“ dodal V. Mika.

* V cieľovej skupine 12 +

Zdroj: RTVS

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
17. máj 2024 04:38