StoryEditor

Televíziu JOJ Cinema bude poskytovať aj O2 a Slovanet

02.07.2015, 09:37

Filmová stanica JOJ Cinema z portfólia JOJ Group dnes pribudla do ponuky českého operátora O2 Czech Republic. V priebehu júla začne šíriť jej vysielanie na Slovensku aj spoločnosť Slovanet.

V stredu 01. júla 2015 pribudlo vysielanie novej filmovej televízie JOJ Cinema - siedmej stanice televíznej skupiny JOJ - do portfólia služby O2 TV spoločnosti O2 Czech Republic, najväčšieho integrovaného poskytovateľa telekomunikačných služieb na českom trhu.

V priebehu júla začne vysielanie JOJ Cinema pre slovenských divákov šíriť tiež spoločnosť Slovanet, ktorá je jedným z najväčších alternatívnych telekomunikačných operátorov na Slovensku.

Nová filmová stanica JOJ Cinema odštartovala svoje vysielanie v polovici júna 2015 ako televízia pre český a slovenský trh. V oboch krajinách ju distribučne zastupuje mediálna spoločnosť AXOCOM.

Dnešným dňom je stanica dostupná v ponuke operátorov O2 Czech Republic, Skylink, Towercom, ANTIK Telecom, CentroNet a KTR. V najbližších týždňoch až mesiacoch pribudne JOJ Cinema postupne do portfólia ďalších českých a slovenských káblových či satelitných operátorov.

Viac o JOJ Cinema:

* Nový filmový kanál pre všetkých fanúšikov kinematografie, aj pre celé rodiny

* Najnovšie filmové kinohity a exkluzívne česko-slovenské televízne premiéry

* Globálne najúspešnejšie filmové akvizície všetkých žánrov

* Filmy neprerušované reklamou, v HD kvalite i s DUO režimom

 

Nová filmová televízia JOJ Cinema prináša bohatý program pre všetkých fanúšikov kinematografie, aj pre celé rodiny. Stanica divákom ponúka exkluzívne slovenské a české televízne premiéry filmov a desiatky známych a celosvetovo úspešných kinohitov.

Akvizície všetkých žánrov - akčné, komediálne, krimi, dramatické, hororové, muzikálové či životopisné - vysiela JOJ Cinema 24 hodín denne, v natívnom HD alebo SD rozlíšení, s dabingom, ale aj vo zvukovom režime DUO. Najväčším benefitom stanice pre divákov je, že filmy nie sú prerušované reklamou.

Zdroj: Joj Group

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
05. máj 2024 02:59