StoryEditor

Ukážme spoločne svoje srdce počas galavečera Srdce pre deti 2013

18.12.2013, 11:01

Televízia JOJ odvysiela v piatok 20. decembra 2012 o 20.20 hod. už po tretíkrát charitatívny galavečer Srdce pre deti, ktorého súčasťou bude verejná zbierka na pomoc chorým deťom a deťom v núdzi. Galavečer sa stal súčasťou projektu Srdce pre deti v roku 2011, odvtedy sa podarilo vyzbierať takmer 1,5 milióna €.

Projekt denníka Nový Čas, Srdce pre deti, úspešne funguje už siedmy rok a tretím rokom sa na jeho podporu bude vysielať televízny galavečer v spolupráci s televíziou JOJ. Hlavným cieľom projektu je pomáhať zlepšiť životnú situáciu detí s vážnym zdravotným a sociálnym znevýhodnením. Redakčný tím Nového Času počas celého roka navštevuje rodiny v núdzi a tak sa môžu aj čitatelia denníka pravidelne zoznámiť s neľahkými osudmi detičiek a prečítať si, akou formou im Srdce pre deti pomáha. Že je projekt úspešný, dokazujú aj čísla. Od roku 2011 sme doposiaľ pomohli (priamo či sprostredkovane) 8 089 deťom.

Televízia JOJ odvysiela v piatok 20. decembra 2012 o 20.20 hod. už po tretíkrát charitatívny galavečer Srdce pre deti, počas ktorého budú môcť diváci podporiť boj malých hrdinov zaslaním prázdnej SMS v hodnote 5 eur na číslo 871. Vlani sa tak aj vďaka nim podarilo počas galavečera vyzbierať viac ako pol milióna eur. Záštita Nadácie Pontis je zárukou odovzdania každého získaného centa chorým a sociálne odkázaným deťom a prehľadného použitia vašej pomoci. Za tri ročníky projektu sa suma donácií vyšplhala na 1 466 000 €, z toho sa doposiaľ prerozdelilo cez 1 330 000 €.

Programom so silnými detskými príbehmi bude sprevádzať Katarína Brychtová, ktorej budú na pódiu sekundovať osobnosti ako Nela Pocisková, Peter Cmorik a Mirka Partlová, Desmod, Thomas Kamenar a Katarína Landlová, Anita Soul, Martin Valihora či Majk Spirit. Partnermi charitatívneho galavečera Srdce pre deti 2013 sú spoločnosti O2, Slovenská sporiteľňa, Tipos a Kia.

Stále veľa detí hrdinsky bojuje proti vážnym ochoreniam a sociálnej núdzi. Nenechajme ich v tom. Ukážme svoje srdce a pomôžme zmeniť ich osud.

Zdroj: Ringier Axel Springer Slovakia

menuLevel = 2, menuRoute = news/tlacove-spravy, menuAlias = tlacove-spravy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
18. máj 2024 14:29