Do prostredia uhorského Gemera 19. storočia opradeného ľudovými poverami a magickými rituálmi, prichádza priamo z Budapešti slávny, elegantný, vedou a technikou očarený detektív Jánoš Marton (Ján Koleník), aby vyriešil záhadnú smrť mladej ženy. V kaštieli grófa Wisniewskeho, kde našli mŕtvolu, sa začína odvíjať napínavý príbeh, v ktorom sa objavujú ďalšie a ďalšie vraždy a mnohí podozriví. Réžia: Peter Begányi Produkcia: Piknik Pictures Hrajú: Ján Koleník, Lukasz Kos, Stanislav Majer, Milan Ondrík, Martin Nahálka, Anikó Vargová, Danica Matušová, Filip Kaňkovský, Vladimír Jedľovský, Vica Kerekes, Nataša Burger, Rebeka Poláková, Attila Mokos, Pavol Višňovský a ďalší.TV JOJ
StoryEditor

V novom roku uvedie TV JOJ na obrazovky sedem nových seriálov

16.11.2016, 20:46
Nebude chýbať romantika, kriminálka, komédia ani western. Pozrite si ich prehľad.

Televízia Joj predstavila novinky, ktoré uvedie na obrazovky v budúcom roku. V programovej štruktúre nebudú chýbať okrem pokračovaní osvedčených formátov ani nové seriály.

„Jadro nášho biznisu tvoria pôvodné programy , ktoré si diváci žiadajú stále viac. Za prelomový  považujem vývoj našej seriálovej tvorby, ktorú sme celú postupne presunuli do exteriérov a zvýšili nároky na výrobu,“ hovorí Marcel Grega, generálny riaditeľ JOJ Group. "V seriálovej tvorbe sme sa rozhodli realizovať predovšetkým kvalitné minisérie, čo je dnes svetový trend,“ dopľňa Roland Kubina, riaditeľ programu a spravodajstva JOJ Group.

Prvou novinkou je výpravný seriál 1890. Dej historického krimiseriálu sa odohráva v dobových kulisách kaštieľa Betliar a vyšetrované zločiny sú inšpirované skutočnými historickými prípadmi. Režisérom seriálu je Peter Begányi, ktorý je podpísaný aj pod komediálnym seriálom Naši.

V rodinnom komediálnom seriáli Prázdniny majú traja bratranci ťažkú úlohu - ukázať svojim deťom, že prežiť sa dá aj na kopaničiarskej chalupe bez počítača a televízora. Na chalupe nie je signál ani internet, decká sa nudia a celá zostava sa mení na výbušnú zmes tesne pred explóziou. Muži musia občas siahnuť na dno svojich síl, aby na chalupe vydržali celé dva týždne a nezbláznili sa.

Romantický seriál Hotel nakrúcala televízia Joj v lete v priestoroch Budmerického kaštieľa. Na obrazovky ho plánovala uviesť na jeseň, napokon sa do programovej štruktúry dostane v novom roku. V hlavných úlohách sa predstavia Milo Kráľ ako manažér hotela Roman, Zuzana Konečná, známa zo seriálu Odsúdené a Juraj Ďurdiak v úlohe riaditeľa hotela.

Novinka DeLukse je plná problémov a komických situácií, v ktorých sa ocitnú zamestnanci luxusného butikového hotela. Ich rôznorodé charaktery a nenávidený majiteľ sú hlavnými hýbateľmi deja osemdielneho komediálneho seriálu. V hlavných úlohách sa predstavia Zuzana Fialová, Tomáš Maštalír, Ivan „Tuli“ Vojtek či Ľuboš Kostelný.

​​​V romanticko-dramatickom seriáli Pravá tvár má každá z postáv svoje veľké tajomstvo a dve tváre – ktorá je tá pravá, je niekedy ťažké odhaliť. Hlavnou dejovou líniou je príbeh mladej Viky, ktorá prichádza z Oravy do Bratislavy, aby sa pomstila za smrť svojej sestry. Aj uvedenie tohto seriálu avizovala televízia Joj na jeseň, nakoniec s jeho odštartovaním počkala do nového roka.

Ako sme vás už v Stratégiách informovali, kriminálny seriál Svět pod hlavou vznikol v koprodukcii Českej televízie, Bionautu a televízie Joj. V každej epizóde vyšetruje tím kriminalistov jeden uzavretý prípad. V hlavných úlohách sa okrem Ivana Trojana a Václava Neužila predstaví aj slovenská herečka Judit Bárdos.

Poslednou novinkou je novodobý česko-slovenský komediálny western Štyria statoční situovaný do prostredia Divokého západu. Televízia sľubuje zaujímavý a napínavý príbeh plný nečakaných dramatických situácií, s prvkami čierneho humoru a napätím klasického westernového žánru. Nápad s westernom vznikol v TV Joj už minulý rok, improvizácie hercov a hudobníkov ako Michal Hudák, Marián Čekovský a Jakub Prachař iniciovali tvorcov k napísaniu prvých scenárov. Seriál sa nakrúca v hollywoodskej dedine v Španielsku.

​​Okrem nových seriálov pripravuje televízia Joj do nového roka aj ďalšie série svojich osvedčených formátov. Nebude chýbať ani pokračovanie kriminálky Za sklom s ďalšou sériou prípadov. Dvaja hlavní protagonisti – Ján Koleník a Tomáš Maštalír - sa opäť stretnú, nie však na rovnakej strane zákona.

Už treťou sériou bude pokračovať komediálny seriál Naši a vráti sa aj poviedkový seriál na námety divákov - Čert nikdy nespí. Po vyše ročnej odmlke opäť na obrazovkách odštartuje seriál Panelák, ktorý bol sedem rokov neoddeliteľnou súčasťou vysielacej štruktúry televízie Joj.

01 - Modified: 2016-11-01 12:02:49 - Feat.: 0 - Title: Juraj Kukura je Inšpektor Max. Natáča sa nový krimi seriál 02 - Modified: 2016-10-24 15:19:22 - Feat.: 0 - Title: Markíza pripravuje tri nové seriály. V hlavných úlohách sa objavia Kubovčík, Kemka, Latinák i Bárta 03 - Modified: 2016-12-12 15:28:08 - Feat.: 0 - Title: Novinky budúceho roka: TV Doma prinesie nové seriály z Turecka a Indie
01 - Modified: 2022-05-05 12:35:28 - Feat.: - Title: Miniséria Iveta spevácku legendu nesúdi. Prinesie jej skutočný príbeh 02 - Modified: 2022-04-27 08:35:50 - Feat.: - Title: Nova pripravuje denný seriál s netradičným konceptom. Neherci v ňom priblížia život mladých v Prahe 03 - Modified: 2022-04-28 17:13:05 - Feat.: - Title: RTVS nasadí na nedele nový seriál. Premiéru bude mať v máji 04 - Modified: 2022-03-25 11:25:07 - Feat.: - Title: Ultimátum znamená jediné: nie je cesty späť. Nová miniséria štartuje na obrazovkách Jojky 05 - Modified: 2022-03-24 10:03:13 - Feat.: - Title: Markíza prináša seriál Sluha národa. Zelenskyj v ňom stvárňoval prezidenta krátko predtým, ako sa ním reálne stal
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 05:04