StoryEditor

Poznáme najkvalitnejšie, najpopulárnejšie a najinovatívnejšie e-shopy za rok 2022

14.04.2023, 12:48
Autor:
redred

Titul Shop Roku udeľuje nákupný poradca Heureka.sk, o víťazoch rozhodli zákazníci a odborná porota.

Titul ShopRoku udeľuje nákupný poradca Heureka.sk, o víťazoch rozhodli zákazníci a odborná porota. Najkvalitnejší e-shop z pohľadu hodnotenia spokojnosti zákazníkov je Notino.sk, najobľúbenejším zostal e-shop Lidlu. Špeciálnu Cenu Heureky získal slovenský portál DUBLEZ.sk, za ktorým stojí mladý tím ľudí milujúcich dizajn a prírodné materiály.

image

Shop roku 2022.

Ocenenia ShopRoku dnes slávnostne udelil portál Heureka.sk už po štrnástykrát. Ceny udeľuje v troch hlavných kategóriách – Cena kvality, Cena popularity a Cena Heureky. Cena kvality je ocenenie na základe hodnotení a recenzií všetkých zákazníkov, ktorí sa podelia o svoje skúsenosti s nákupom počas celého roka. Za uplynulý rok si ju odniesol po dvojročnej pauze už po šiestykrát známy internetový obchod Notino.sk.

image

Shop roku 2022.

Cena popularity je samostatným hlasovaním fanúšikov jednotlivých e-shopov. Víťazom sa stal Lidl.sk, ktorý sa na prvom mieste umiestnil už tretíkrát v rade. „Výsledky Ceny kvality a Ceny popularity sa do značnej miere prekrývajú, čo svedčí, že najobľúbenejšie e-shopy sú tie, ktoré majú vysoké hodnotenie spokojnosti zákazníkmi,“ hovorí Tomáš Braverman, CEO Heureka Group a dodáva, “sme radi, že súťaž ShopRoku aktívne prispieva k rastu úrovne komunikácie e-shopov a spolu s našim unikátnym systémom hodnotenia Overené zákazníkmi im pomáha získavať cennú spätnú väzbu od nakupujúcich cez Heureku.”

image

Shop roku 2022.

Špeciálnu kategóriu predstavuje Cena Heureky. O víťazovi rozhoduje odborná porota zložená z osobností slovenského a českého e-commerce. Porota berie do úvahy výnimočnosť e-shopu, príbeh, ktorý za ním stojí alebo sociálny presah. Tento rok bol za svoje pôsobenie odmenený e-shop DUBLEZ.sk, za ktorým je mladý tím ľudí milujúcich dizajn a prírodné materiály. Vyrábajú drevené bytové doplnky do domácnosti, svadobné dekorácie, ozdoby do tort či darčekové predmety, ktoré majú priniesť do ľudských obydlí krásu, potešenie a skrytú symboliku s príbehom.

image

Shop roku 2022.

image

Shop roku 2022.

image

Shop roku 2022.

Detailné výsledky súťaže sú dostupné na stránkach súťaže www.shoproku.sk.

menuLevel = 2, menuRoute = news/archiv-clankov, menuAlias = archiv-clankov, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
24. apríl 2024 03:19