StoryEditor

Ryba Žilina posilňuje svoj manažérsky tím

29.11.2019, 12:04
Autor:
tsts
Novým výkonným riaditeľom výroby sa stal Ján Beňadik, riaditeľkou marketingu a obchodu Vladimíra Eliášová.

Popredný potravinársky výrobca na Slovensku tento rok nielen výrazne investoval do nových technológií a reorganizácie výroby, ale napreduje aj v personálnom obsadení svojho kľúčového riadiaceho tímu. Top manažment Ryba Žilina sa v novembri rozšíril o nového výkonného riaditeľa výroby a novú riaditeľku pre marketing a predaj.

Novým výkonným riaditeľom výroby najväčšieho producenta rybích a lahôdkových šalátov na Slovensku sa stal Ján Beňadik. Ten zúročí v Žiline svoje bohaté pracovné skúsenosti, získané po viac ako troch desaťročiach pôsobenia v oblasti potravinárskej výroby. Absolvent Fakulty chemickej a potravinárskej technológie STU v Bratislave prichádza do Ryba Žilina po dlhodobom pôsobení na topmanažérskych pozíciach v mäsospracujúcich spoločnostiach.

Ryba Žilina

Môj celý pracovný život sa nesie v znamení kvality výroby tradičných slovenských potravín. Tieto skúsenosti chcem pretaviť práve do vízie spoločnosti Ryba Žilina, ktorá ma osobne veľmi oslovila. Jej tresku som aj doteraz vnímal ako legendu potravinárskej výroby na Slovensku a je pre mňa veľkou cťou a profesijnou výzvou stať sa súčasťou tejto spoločnosti,“ hovorí Ján Beňadik, ktorý je zodpovedný za chod všetkých výrobných prevádzok Ryba Žilina – teda okrem žilinského závodu aj prevádzky v Častkovciach pri Novom Meste nad Váhom.

Nová riaditeľka pre obchod a marketing Vladimíra Eliášová je skúsený profesionál v oblasti medzinárodného obchodu. Ako absolventka Fakulty ekonomiky a manažmentu na SPU v Nitre a následnom pokračovaní štúdia na Wirtschaftsuniversität vo Viedni nastúpila v roku 2004 do spoločnosti Ryba Žilina, kde zotrvala dodnes. V ostatných rokoch tu zastávala vedúcu pozíciu v tíme pre obchodné spolupráce so zahraničnými sieťami.

Ryba Žilina

​„S firmou Ryba Žilina ma spája 15 rokov môjho profesijného ale aj veľkej časti osobného života. Som vďačná za príležitosť ďalej rásť v prostredí, ktoré mám rada. A tiež za možnosť podieľať sa ešte výraznejšie na budovaní dobrého mena portfólia značiek, ktoré v sebe nesú veľké dedičstvo a zároveň potenciál pre budúcnosť. Som pripravená byť pre celý tím predaja a marketingu oporou a spoločne pracovať na všetkých úrovniach komunikácie s našimi obchodnými partnermi a samotnými zákazníkmi, ktorým chceme ponúkať to najlepšie,“ uvádza Vladimíra Eliášová. 

menuLevel = 2, menuRoute = news/kto-kam, menuAlias = kto-kam, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 19:57