archív
StoryEditor

Nová posila v 2muse. Do prieskumnej agentúry mieri známy sociológ Pavol Baboš

08.04.2020, 08:37
Autor:
redred
Pavol pracuje v agentúre od apríla.

Prieskumná agentúra 2muse personálne posilňuje. Do svojho tímu priberá skúseného sociológa Pavla Baboša.

„Aj keď sme sa s Pavlom dohodli už na začiatku roka, som rád, že nastupuje práve v týchto časoch a náš tím dokážeme posilniť práve teraz. Skúsenosti Pavla sa budeme snažiť integrovať do odporúčaní, klientom dodávať širší kontext a vhľad, ktorý bude pre nich pevným základom manažérskych rozhodnutí," hovorí na margo novej posily Managing director prieskumnej agentúry Michal Vyšinský.

Pavol absolvoval vysokoškolské a doktorandské štúdium na FF UK v Bratislave v odbore politológia, a na KU Leuven v odbore sociológia a školu politickej žurnalistiky na Georgetown University vo Washingtone, DC. V rokoch 2007 až 2010 pôsobil v denníku Pravda a neskôr ako spolupracovník Hospodárskych novín. Od roku 2013 ostal pôsobiť ako pedagogicko-výskumný pracovník v politológii na FF UK v Bratislave. Výskumne sa zaoberal najmä voličským správaním a postojmi k demokracii, Európskej únii a globalizácii. Okrem akademických štúdií publikoval aj dve knihy: Slovensko v globalizujúcej sa EÚ, a Spoločenské problémy, politické (ne)riešenia: voľby 2016 (v spoluautorstve). Vedeckú prácu popularizoval aj v mnohých verejných diskusiách, pravidelne sa objavoval v médiách a analyzoval spoločenské dianie a postoje verejnosti.

2muse pôsobí ako prieskumná agentúra na našom trhu od roku 2009, dnes je to najväčšia nesieťová prieskumná agentúra a z hľadiska počtu zamestnaných prieskumníkov priamo na Slovensku a v prvej trojke z pohľadu celkového obratu a realizovaných projektov. V plnom rozsahu zabezpečuje kvantitatívny a kvalitatívny prieskum trhu.

menuLevel = 2, menuRoute = news/kto-kam, menuAlias = kto-kam, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
23. apríl 2024 10:17