archív
StoryEditor

Česká Zaraguza predstavila nového šéfa. Skúsenosti si prináša aj zo spoločnosti Red Bull

11.11.2020, 21:18
Autor:
redred
Milan Formánek pôsobil aj ako úspešný marketingový konzultant a lektor.

Len prednedávnom sme informovali o tom, že nielen slovenská Zaraguza, ale aj česká sestra agentúry prechádza personálnymi zmenami, a to na najvyšších miestach. Zatiaľ čo slovenskú agentúru opustil Martin Blaško, českú pobočku šéf Marián Fury. Martina Blaška v pozícii vystriedala Anna Dzurjaníková, do čela českej Zaraguzy prichádza Milan Formánek.

Milan viac ako 14 rokov pracoval v spoločnosti Red Bull. Medzi jeho zodpovednosti patrila tvorba a realizácia stratégie pre marketingovú komunikáciu značky a  produktov pre Česko, Slovensko a ďalších 20 krajín strednej a juhovýchodnej Európy. Úspešne viedol tímy a projekty, opakovane s najlepším výsledkom medzi 170-timi krajinami, v ktorých Red Bull pôsobí. Niekoľko jeho inovatívnych komunikačných taktík sa stalo východiskom globálnych kampaní.

Nový CEO Zaraguza CZ pôsobil tiež ako úspešný marketingový konzultant a lektor. Účastníkmi najlepšie hodnotenú sériu seminárov pripravil napríklad pre Hospodársku komoru ČR, pôsobil ako mentor pre startupy a neziskové organizácie zastrešné medzinárodnou sieťou Impact Hub, korporácie prostredníctvom ELAI (European Leadership & Academic Institute), prednášal aj na niekoľkých univerzitách v ČR.

Ako uviedol Milan Formánek, jeho prioritou pri vedení Zaraguza CZ bude podpora silných stránok agentúry, ktorými sú funkčná kreativita a komunikačné stratégie. V ďalšom rozvoji sa zameria na nové trendy, ktoré prinášajú exponenciálne technológie, analýza dát a kultúrne a ekonomické zmeny. Klientom chce ponúkať správnu kombináciu budovania značky s výkonnostným marketingom. Tak, aby boli úspešnejší v dosahovaní svojich cieľov a získavali výhodu oproti konkurencii a agentúra svojou  kreativitou prispela k ich efektivite.

 Zaraguza CZ je reklamná agentúra pôsobiaca na českom trhu viac ako 8 rokov a je sesterskou spoločnosťou slovenskej reklamnej agentúry Zaraguza. Svojimi službami pokrýva celú oblasť marketingovej komunikácie. Počas svojej existencie získala mnoho ocenení z kreatívnych súťaží a pre svojich klientov predovšetkým cien v súťažiach efektivity. V súčasnosti Zaraguza CZ pracuje napríklad ako hlavná agentúra pre spoločnosti skupiny ČSOB, v oblasti ATL komunikácie pre spoločnosť Škoda Auto.

menuLevel = 2, menuRoute = news/kto-kam, menuAlias = kto-kam, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
18. apríl 2024 07:48