StoryEditor

ui42 sa opäť rozrastá. V tíme pribudol nový šéf performance oddelenia

04.10.2022, 09:43
Autor:
redred

Z agentúry H1 prichádza Roman Helt. 

Aj v roku 2022 agentúra ui42 stabilne pokračuje v napĺňaní odvážnych plánov. Je to tak aj vďaka rastúcemu performance oddeleniu, ktoré spravuje komplexné portfólio online marketingových kanálov, vrátane Google Ads, sociálnych sietí, Linkedin, mediálneho nákupu, porovnávačov cien, SEO optimalizácii či nastaveniu správnej analytiky, už viac ako 50tke klientov. Preto bolo viac než potrebné rozhliadnuť sa po skúsenom riaditeľovi tohto oddelenia, ktorým sa stal Roman Helt.

Do ui42 prišiel z agentúry H1, kde bol s malou prestávkou dokopy desať rokov. Ako Key Account Manager bol zodpovedný za vzťahy s veľkými klientmi. Svoje doterajšie skúsenosti sa rozhodol zúročiť na jednej z najdôležitejších stoličiek v ui42.

„ui42 je a vždy bol rešpektovaný konkurent. To, že som tu a vediem tento tím je splnenie malého kariérneho sna. Teším sa, že môžem ďalej posunúť skvele našliapnutý tím, zdieľať know-how so skvelými ľuďmi. Hoci som tu len pár dní, neskutočne si užívam firemnú kultúru a atmosféru, akú som inde ešte nezažil.“

image

Roman Helt, ui42

Agentúra ui42 je na trhu už 25 rokov. Každým rokom stabilne a dlhodobo rastie, a to nielen v hospodárskych výsledkoch (pozn.: EBIT YoY 2020/2021 je +250%, zdroj Finstat), ale aj vo výsledkoch personálneho obsadenia nielen manažérskeho tímu, ktorý teraz doplnil Roman.

“Roman bol našou prvou voľbou, je nielen výborný manažér, obchodník aj odborník na online marketing, ale svojou osobnosťou od prvého dňa dokonale zapadol do našej firemnej kultúry, z čoho sa veľmi teším. Čakajú ho veľké výzvy, držím mu palce, aby ich spoločne so svojím tímom dokázali zvládnuť," potvrdil CEO agentúry Andrej Kajan. 

 

Stabilný tím 

Zakladatelia Róbert Mráz a Martin Krupa už pred štyrmi rokmi zverili vedenie spoločnosti do rúk Andrejovi Kajanovi, ktorý sa ako CEO postaral o finančné zastabilizovanie prudko rozrastajúcej sa agentúry a nastavenie obchodnej stratégie.

Dušan Vereš zúročuje svoje bohaté skúsenosti z prieskumnej agentúry vo vedení UX oddelenia. Na čelo značky ui42 a interného marketingového tímu sa pred šiestimi rokmi postavil dlhoročný marketér, Robo Háger.

Personalistiku, ľudské zdroje a rozvoj zamestnancov má pod palcom Martina Mrázová, ako HR manager. ui42 za ostatné dva roky vytvorilo dve nové pozície, ktoré si nová štruktúra firmy, portfólio klientov aj komplexnosť poskytovaných služieb vyžadovala.

Daniela Marušková ako Senior Account Manager je zodpovedná za starostlivosť o dôležitých klientov, a minulý rok agentúra z interných ľudí obsadila pozíciu Výrobného riaditeľa, ktorým sa stal, predtým skúsený a talentovaný projektový manager, Viktor Doletina.

Hoci sa aj ui42 posledné roky musí vysporiadať s nedostatkom voľných kvalitných ľudí na trhu, napriek tomu prudko rastie aj na ostatných pozíciách (v roku 2021 nastúpilo 20 nových kolegov). Je preto veľkou výzvou posilneného vedenia agentúry udržať kvalitu práce, ale aj legendárnu rodinnú atmosféru, ktorou bola agentúra sídliaca v domčeku v Horskom parku roky povestná.

 

01 - Modified: 2023-12-19 12:40:34 - Feat.: - Title: Slovenské e-shopy medziročne rástli, koncom roka očakávajú vyššie tržby 02 - Modified: 2023-12-07 10:07:21 - Feat.: - Title: ADMA názor: Dokáže AI nahradiť kreatívu, dizajn či dokonca celý marketing? 03 - Modified: 2023-08-21 08:34:51 - Feat.: - Title: Focus na mladých: Nie je problém zasiahnuť GEN Z, ale zaujať ju (anketa Stratégií medzi expertmi digitálnych a mediálnych agentúr) 04 - Modified: 2023-08-11 06:37:41 - Feat.: - Title: Experti na e-commerce odporúčajú: Čakáme až dvojciferné prepady hrubých marží, strážte si ziskovosť 05 - Modified: 2023-08-10 05:00:00 - Feat.: - Title: Choroba ma zmenila. Posunula hranicu, ktorú už nie som ochotná prekročiť za každú cenu
menuLevel = 2, menuRoute = news/kto-kam, menuAlias = kto-kam, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
17. apríl 2024 01:49