Jakub Hudec bol povýšený na pozíciu Head of Public Affairs pre Českú republiku a Slovensko
StoryEditor

Jakub Hudec povedie slovenský Public Affairs tím v Graylingu

16.12.2022, 11:16
Autor:
redred

Vo vedení českej pobočky medzinárodnej komunikačnej agentúry Grayling došlo k personálnym zmenám s presahom aj na Slovensko. Jakub Hudec bol povýšený na pozíciu Head of Public Affairs pre Českú republiku a Slovensko a po novom tak bude viesť aj tím PA konzultantov v slovenskej pobočke, ktorí pracujú pre klientov z oblasti financií, technológií a maloobchodu.

Jakub Hudec pôsobí v agentúre Grayling od roku 2015, kedy nastúpil na pozíciu Public Affairs konzultanta. Za uplynulých 7 rokov pracoval pre klientov z oblasti farmaceutického priemyslu, elektronického obchodu, IT, dopravy, maloobchodu a FMCG. Od roku 2019 vedie v agentúre český tím Public Affairs konzultantov. Spolu so svojimi kolegami pracoval pre značky ako napríklad AstraZeneca, Bolt či McDonald‘s.

Od decembra 2022 vedie z pozície Head of Public Affairs CZ/SK aj tím PA konzultantov na Slovensku, ktorý poskytuje služby v oblasti Public Affairs pre klientov, ako napríklad Visa a Schwarz Gruppe. Jakubovým cieľom bude rozvíjať talenty a zručnosti slovenského PA tímu a rozširovať portfólio klientov agentúry s novými značkami na oboch trhoch.

„Jakub je dlhodobo silnou oporou českej pobočky Graylingu, a preto ma teší, že sa bude podieľať aj na rozvoji našich aktivít na Slovensku. Je to prirodzený vývoj v regióne strednej a východnej Európy, kde často pracujeme pre klientov vo viacerých krajinách súčasne,“ hovorí Peter Fecko, Regional CEO Central and Eastern Europe, Grayling.

Grayling je v strednej Európe najlepšie prepojenou sieťovou agentúrou, ktorá poskytuje svojim klientom komplexné služby v oblasti Public Affairs a Public Relations. S 27 pobočkami v 19 európskych krajinách je Grayling jednou z najsilnejších komunikačných agentúr v Európe. Región strednej a východnej Európy riadi zo svojej pozície Peter Fecko, ktorý má na starosti 9 krajín.

O spoločnosti Grayling

Grayling pôsobí prostredníctvom siete 55 pobočiek po celom svete, V každej krajine tak vie poskytnúť tie najlepšie lokálne služby s medzinárodným presahom. Špecializuje sa na vytváranie inovatívnych integrovaných komunikačných riešení, ktoré prepájajú oblasti PR a PA. Agentúra Grayling nepozná hranice, pokiaľ ide o riešenie klientskych zadaní a realizáciu kampaní – či už geografických alebo medziodvetvových. Agentúra Grayling je súčasťou skupiny Accordience (predtým Huntsworth Communications). Viac informácií nájdete na www.grayling.com.

menuLevel = 2, menuRoute = news/kto-kam, menuAlias = kto-kam, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 18:28