Aké novinky prinášajú rádiá z skupiny BauerMedia Slovakia?
StoryEditor

Novinky v rádiách: Zmena moderátorov na Exprese, nový šéfproducent Europy 2

17.04.2023, 17:51
Autor:
redred

V dvoch rádiách skupiny BauerMedia Slovakia sa v apríli udejú dôležité zmeny.

Dlhoročný hlas RádiaExpres, známa moderátorka Miša Vrábová, sa stala šéfproducentkouEuropy 2, kde bude viesť tím moderátorov.

image

Michaela Vrábová.

„Miša má ohromné skúsenosti, je prirodzený líder a svoje schopnosti môže využiť pri vedení a rozvoji moderátorských talentovv Europe 2. Sme pyšní na to, čo sa Europe 2 podarilo dosiahnuť za posledný rok. Stala sa tretím najpočúvanejším komerčným rádiom na Slovensku a má dôležité miesto v portfóliu našich staníc. Príchod Michaely Vrábovej je ďalším krokom k naplneniu potenciálu tejto úspešnej značky. Zároveň to znamená, že doterajší šéfproducent Andrej Kratochvíl sa môže naplno venovať funkcii skupinového hudobného šéfa, ktorá je pre nás kľúčová, lebo zodpovedá za hudbu vo všetkých našich rádiách,“hovorí Rasťo Bečaver, programový riaditeľ BauerMedia Slovakia.

Na základe tejto zmeny prichádza RádioExpres od pondelka 17.aprílas upravenou programovou štruktúrou, z ktorej vypadla show Bohatý týždeň. Vo vysielaní ju nahradí dvojica Matúš a Michaela, ktorí sa so svojou popoludňajšou show posúvajú do času 13:00-17:00 od pondelka do piatka. Matúš KrnčokMichaela Mäsiarová budú každý pracovný deň hrať s poslucháčmi najpopulárnejšiu sms hru na Slovensku -Počúvam Rádio Expres.

Po Veľkých správach o 17:00 prinesie Expres nový formát a novú moderátorku. Talentovaná a zároveň skúsená Viky Havránek prichádza z Trnavského rádia a bude od pondelka do štvrtka vysielať program s názvom Na dnes padla. V piatok od 17:00 do 20:00 zostáva v štruktúre zábavná show Milujeme víkend s trojicou Majo, MišaAdriana.

image

Viky Havránek.

MatúšMichaela dostanú priestor v ešte dôležitejšom vysielacom čase ako doteraz a som presvedčená, že si to zaslúžia. Teším sa, že sa nám podarilo získať Viky Havránek. Bude posilou aj osviežením v moderátorskom tíme,“ dodáva šéfproducentka Rádia Expres Zuzana Tkáčová.

Nie je to posledná novinka, ktorú Rádio Expres v apríli odhalí. Líder na trhu dostane nový a moderný zvukový obal. Nové jingle, ale aj zvučky relácií a správ sa vo vysielaní objavia v najbližších dňoch. Pre Expres ich vyrobila spoločnosť Reelworld, jeden z najvýznamnejších svetových producentov zvukovej grafiky.Spevy do jinglov nahrali Tomáš BuranovskýDiana Kovaľová.

BAUER MEDIA SLOVAKIA zastupuje štyri úspešné rádiá – Rádio Expres, Europa 2, Melody a Rádio ROCK. Ide o najsilnejšiu mediálnu audio skupinu na slovenskom trhu. Je súčasťou BauerMedia Group, ktorá tvorí obsah a poskytuje služby celosvetovo pre viac ako 200 miliónov čitateľov a poslucháčov. Spoločnosť Bauer, ktorá je rodinnou firmou už po 5 generácií, pôsobí v 14 krajinách a má približne 15 000 zamestnancov.

menuLevel = 2, menuRoute = news/kto-kam, menuAlias = kto-kam, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
14. apríl 2024 14:06