Jana Lvová je novou CEO pre Mastercard Slovensko a Českú republiku.
StoryEditor

Mastercard bude mať novú generálnu riaditeľku. Tento post obsadí Jana Lvová

07.11.2023, 11:57
Autor:
redred

Mastercard pre Slovensko a Českú republiku prichádza so zmenou na poste obchodného riaditeľa. Od 1. decembra do tejto funkcie nastúpi Jana Lvová. 

Skúsená manažérka s bohatou praxou v platobnom sektore z lokálnych trhov aj zo zahraničia bude v spolupráci so slovenským a českým tímom rozvíjať stratégiu a obchodné činnosti spoločnosti Mastercard.

Jana Lvová má rozsiahle skúsenosti v oblasti platobného styku, fintechu a bankovníctva. Doteraz pôsobila v Londýne, kde pracovala pre fintech GoCardless a mala na starosti rozvoj obchodných partnerstiev. V Spojenom kráľovstve aj v Česku predtým úspešne zastávala významné pozície v oblastiach predaja, klientskych vzťahov a európskych strategických iniciatív na posilnenie propozície značky a spokojnosti klientov.

V neposlednom rade veľmi úspešne etablovala fintech segment pre kartovú spoločnosť Visa a celosvetovo sa tak podieľala na podpore inovácií v oblasti platieb. V minulosti získala skúsenosti aj v popredných českých bankách ČSOB a Raiffeisenbank.

„Mám veľkú radosť, že sa môžem pripojiť k Mastercard a ujať sa vedenia oboch tímov na Slovensku a v Českej republike. Mojím cieľom je nadviazať na úspechy kolegov, posilňovať vzťahy s našimi klientmi a partnermi, spoločne posúvať na oboch trhoch digitalizáciu nielen v oblasti platieb a prinášať tak inovácie a výhody jednotlivcom, firmám i celej spoločnosti,“ hovorí Jana Lvová, nastupujúca generálna riaditeľka spoločnosti Mastercard pre Slovensko a Českú republiku.

Jana Lvová je držiteľkou titulov MBA z Rochesterského technologického inštitútu v Prahe a Mgr. z Karlovej univerzity v Prahe, je vášnivá cestovateľka, rada spoznáva nové kultúry, čo jej prináša radosť, inspiráciu a poznanie. Dôležitý je pre ňu zdravý životný štýl, zo všetkého najradšej chodí v prírode a behá.

01 - Modified: 2023-09-04 11:26:14 - Feat.: - Title: Mastercard pre Slovensko a Českú republiku má nového obchodného riaditeľa. Je ním Tomáš Chumchal 02 - Modified: 2023-06-14 12:26:54 - Feat.: - Title: Poznáme najhodnotnejšie značky sveta. Víťaz rebríčka je rovnaký ako vlani 03 - Modified: 2022-05-16 09:50:25 - Feat.: - Title: Messi vzdáva hold Lige majstrov. V novom klipe sa baví so svojím mladším ja 04 - Modified: 2017-04-25 14:37:41 - Feat.: - Title: Najobľúbenejšími obchodníkmi sú Martinus a Lidl
menuLevel = 2, menuRoute = news/kto-kam, menuAlias = kto-kam, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
03. máj 2024 21:06