StoryEditor

Novou riaditeľkou marketingu Möbelixu pre Slovensko a Česko je Daša Matušíková

16.09.2024, 11:17
Autor:
michmich

Na starosti nebude mať len zodpovednosť za marketingovú komunikáciu ale aj e-commerce.

Obchodný reťazec s nábytkom Möbelix patriaci do rakúskej skupiny XXXLutz má od septembra novú riaditeľku marketingu. Na pozíciu, ktorú doteraz zastával Marek Šulc, prichádza ostrieľaná slovenská manažérka Daša Matušíková. Na starosti bude mať český aj slovenský trh.

Do Möbelixu prináša dvadsaťsedem rokov skúseností v oblasti marketingu, médií a strategického plánovania a preberá zodpovednosť za marketingovú komunikáciu a e-commerce. „Möbelix je pre mňa veľkou profesnou i ľudskou výzvou, aby som využila svoje skúsenosti a odhodlanie na naplnenie cieľov spoločnosti a posilnenie jej pozície na česko-slovenskom trhu. Möbelix vnímam ako silnú značku, ktorou je pre ďalšiu etapu rozvoja potrebné ‚osviežiť‘,“ uviedla nová CMO.

image

Daša Matušíková PSS

Kariéru začínala v agentúre Soria & Grey. Neskôr viac ako 12 rokov pôsobila v Publicis Knut, pričom posledné tri roky na pozícii CEO agentúry. V minulosti mala na starosti aj marketing banky Zuno, verejnoprávne RTVS, vydavateľstvo Ringier Axel Springer SK, spoločnosť Prvá stavebná sporiteľňa a posledný rok a pol pracovala tiež v národnej turistickej agentúre Slovakia Travel.

menuLevel = 2, menuRoute = news/kto-kam, menuAlias = kto-kam, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
08. október 2024 15:03