Mondelez
StoryEditor

Milka, Oreo a Halls si zahrali vo videoklipe kapely Slza

19.07.2018, 10:13
Autor:
rmrm
Mondelēz International v kampani Back to School kombinuje promo viacerých svojich značiek. Nechýbajú youtuberi.

V rámci každoročnej kampane na podporu predaja svojich produktov pred začiatkom školského roka spojí Mondelēz International svoje tri kľúčové značky Milka, Oreo a Halls. Prvýkrát zároveň vyskúša ich prezentáciu v priamom spojení s aktuálnou piesňou s názvom „Nové obzory" českej popovej kapely Slza.

V pripravovanom videoklipe sa postupne objavia všetky značky. V klipe si zahral aj slovenský youtuber Expl0ited, ktorý je spolu s youtuberom Matúšom, ambasádorom kampane na Slovensku. 

„Kombinácia niekoľkých našich kľúčových značiek v rámci jednej kampane práve v období končiacich prázdnin sa nám osvedčila už v minulých rokoch," hovorí Kristína Vlasáková, špecialistka Mondelēz pre in store aktivačné kampane. „Tento rok celú kampaň spájame s kapelou Slza, ktorá je populárna a oslovuje našu cieľovú skupinu, teda rodiny s deťmi. Práve téma vzdelávania a životnej cesty jednotlivca je ústrednou témou ich novej piesne a vo videoklipe k nej sa veľmi nenásilnou a hravou formou objavia prvky všetkých troch našich značiek. Video samozrejme bude hlavným prvkom kampane na sociálnych sieťach našich produktov," dodáva s tým, že táto spolupráca s kapelou Slza nie je prvou a predchádzalo jej spojenie s valentínskou kampaňou značky Milka.

Mondelēz bude všetky produkty spoločne promovať od začiatku augusta do polovice septembra na predajných plochách obchodných reťazcov. Pripravuje k tomu plagáty, stojany aj špeciálne paletové vystavenie.

Kreatívny koncept projektu vrátane spolupráce s kapelou a influencermi pripravila agentúra PR.Konektor v spolupráci s The Hive.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
24. apríl 2024 09:43