archív
StoryEditor

Pelikán reaguje na Sulíkovo pozvanie na pizzu

29.03.2021, 12:37
Autor:
redred
Cestovná kancelária aktívne zareagovala postom na svojom facebooku.

Vládna kríza, ktorou Slovensko prechádzalo posledné tri týždne, mala dohru včera večer, keď sa Igor Matovič vzdal postu premiéra a svoju funkciu prenechal Eduardovi Hegerovi. Matovič okrem toho na tlačovej konferencií spomenul niekoľko ďalších postupov, ktoré by mali udobriť vzťahy v koalícií.

Na jeho vystúpenie zareagoval Richard Sulík, ktorý nástupcu premiéra odsúhlasil a taktiež oznámil, že sa spolu s Ivanom Korčokom aj Branislavom Gröhlingom vrátia na svoje ministerské pozície.

Ďalej Sulík vyhlásil, že sa z koaličnej krízy poučil a vzťahy s Igorom Matovičom, ktorý bude zastávať pozíciu ministra financií, plánuje urovnať. Ako gesto, že sa s Matovičom chce uzmieriť, ho pozýva na obed alebo večeru. Matovičovi sľubuje občerstvenie v podobe pizze, pretože ako povedal, kúpil si na jej prípravu novú piecku.

Na Sulíkovo vyhlásenie sa dnes rozhodla zareagovať cestovná kancelária Pelikán. Jej marketingový tím využil Sulíkovo vyjadrenie o pizza piecke na vizuály, ktorým pozýva ľudí do Neapolu, mesta presláveného pizzami Marinara a Margherita. 

Vo svojom facebookovom statuse vyzýva, aby záujemca o letenky pozval svojich priateľov „na poriadny obed alebo večeru už toto leto“.

01 - Modified: 2021-01-15 10:26:23 - Feat.: 0 - Title: Zmeny v spoločnosti Pelikán. PR a komunikácia opäť prechádza pod marketing
01 - Modified: 2021-01-15 10:26:23 - Feat.: - Title: Zmeny v spoločnosti Pelikán. PR a komunikácia opäť prechádza pod marketing
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 20:32