archív
StoryEditor

Elite / Monday Lovers mení vlastnícku štruktúru. Spolumajiteľmi sa stali Šurín a Hlinka

18.03.2022, 07:41
Autor:
redred
Agentúra má nového človeka v tíme, na pozíciu Associate Creative Directora sa posunul Matej Valo.

Agentúra Elite / Monday Lovers prechádza viacerými zmenami. Najväčšou je zmena vlastníckej štruktúry. Spolumajiteľmi sa okrem Ľubomíra Lajoša stávajú Peter Šurín (na obrázku vľavo), Strategy Director agentúry a Marián Hlinka (na obrázku vpravo), pôsobiaci na pozícii Client Service Directora. Obaja sú v agentúre viac ako desaťročie.

“V Elite som od jeho začiatku, prešli sme si celým vývojom po fullservisovú agentúru a vždy som ju bral ako “svoju”. Teším sa, že toto nastavenie dostáva aj formálnejšie kontúry. Spojenie s Majom a Ľubom vyšlo počas rokov organicky a teraz vidíme, že to veľmi dobre funguje. Dôverujeme si, máme správne nastavené kompetencie a dobrá spolupráca sa nám nastavila akosi sama. Vyústenie do partnerstva v agentúre je tak pre nás všetkých logickým krokom. Teraz je to mojich 15 rokov v agentúre, teším sa na minimálne ďalších 15 s celým tímom,” hovorí Peter Šurín.

“Už nejaký ten rok to denno - denne ťaháme v tejto trojici. Zažili sme toho strašne veľa, prevažne dobrého. Vždy sme boli "makači" a ďalej nimi sme. Som nesmierne rád, že naša spoločná snaha bude do ďalších rokov pokračovať aj na novej, partnerskej úrovni. Prácu v Elite sme vždy tak nejak brali ako “svoju”, teraz to nabralo oficiálne kontúry. Celkovo si veľmi vážim, že v Elite sme skvelá partia, skupinka šikovných, ambicióznych no hlavne srdečných ľudí. Verím, že to spoločne dotiahneme ešte ďalej, ako doteraz”, doplnil Marián Hlinka.

Ďalšie personálne zmeny
Agentúra má aj ďalšie novinky. Do tímu na začiatku roka pribudol skúsený Art Director Ivan Tichý, ktorý prišiel z MUW Saatchi & Saatchi. Pôsobiť bude v tíme Orange. Na pozíciu Associate Creative Directora sa posunul Matej Valo, dlhoročný Copywriter a Ideamaker agentúry. Celú kreatívu agentúry vedie Peter Michalka, ktorý sa k Elite / Monday Lovers pridal minulý rok po víťazstve v tendri pre klienta Orange. 

Elite / Monday Lovers vyrástli z IT a digitálneho marketingu až k reklamnému fullservice-u, ktorý dnes poskytujú klientom ako Orange, Harmony, Slovnaft, Baumit, Hubert, Novartis, ZSE a mnohým ďalším. Agentúra, ktorá je členom KRAS a ADMA, onedlho oslávi 15 rokov od svojho vzniku a do ďalšieho obdobia má smelé plány. Netají sa tým, že sa chce rozširovať a dlhodobo držať medzi najlepšími na trhu. 

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 02:28