Rastislav Uličný, Jakub Kuvik, MUW Saatchi&Saatchi
StoryEditor

Agentúra MUW Saatchi&Saatchi po roku opäť rozširuje a omladzuje svoj manažment

04.07.2022, 07:02

Novým spolumajiteľom je Jakub Kuvik.

Agentúra MUW Saatchi&Saatchi sa po roku opäť rozširuje a omladzuje svoj manažment. Po vstupe Kamila Charváta a Jaroslava Vígha je ďalším členom vo vedení agentúry a novým spolumajiteľom Jakub Kuvik (na obr. vpravo), ktorý v súčasnosti pracuje na pozícii kreativneho riaditela.

"Tento rok oslavujeme tretie desaťročie našej agentúry, symbolicky sa tak napĺňa aj jej tretia generácia vedenia, ktorá ju bude v ďalších rokoch posúvať dopredu. Vytvorili sme tím, ktorý má ideálne rozloženie síl a zodpovednosti. Je zameraný na presné strategické riešenia, konceptuálnosť v kreatívnej a vizuálnej oblasti, inovativne pristupy a nové technológie," hovorí jeden zo zakladajúcich členov MUW Saatchi&Saatchi, Rastislav Uličný.

Uličný hovorí, že v agentúre bolo vždy zámerom hľadať a vychovávať výnimočných ľudí. "Dávať im priestor, príležitosť posúvať sa ďalej a tiež oceniť ich snahu aj lojálnosť. Jedným z takýchto ľudí je aj Jakub Kuvik, ktorý v agentúre pracuje už viac ako desať rokov. Vypracoval sa z pozície dizajnéra na Art Directora, neskôr na kreatívneho riaditeľa. Skúsenosť, ktorú získal v práci pre najväčších klientov mu pomohla vyrásť a zaradiť sa tak medzi súčasnú elitu kreatívnych ľudí na Slovensku. Veríme, že nový rozmer v kariére bude jeho osobnou výzvou a výrazným prínosom pre ďalšie roky našej agentúry," uzatvára Uličný.

Jakub Kuvik posledné roky pracoval intenzívne pre klientov Slovak telekom či ČSOB.

"Ďakujem. Ďakujem za to, že mi pred desiatimi rokmi dalo práve MUW šancu vyskúšať si prácu v reklame. Ďakujem za všetky reviews, feedbacky a trpezlivosť, ktorú so mnou mali. Za všetko to know-how, čo mi bolo odovzdané a čo ma vždy posúvalo ďalej. A hlavne ďakujem za to, že sa chalani rozhodli zobrať ma medzi seba ako spolumajiteľa. Nesmierne si vážim túto príležitosť a beriem ju ako ďalšiu výzvu," hovorí na margo svojho posunu aj Jakub Kuvik.

Agentúra MUW Saatchi&Saatchi prešla zmenou vlastníckej štruktúry už na začiatku minulého roka. Z agentúry odišli dvaja vlastníci, Róbert Weber a Rasťo Michalik. K Rastislavovi Uličnému pribudli ako noví spolumajitelia Kamil Charvát a Jaroslav Vígh. Kamil Charvát (na obr. vľavo) vedie agentúru z pozície Managing Directora, Jaroslav Vígh (na obr. vpravo) je kreatívny riaditeľ.

image

Jaro Vígh - úplne napravo

01 - Modified: 2024-04-22 12:58:31 - Feat.: - Title: Liga pre seniorov prichádza s premiérovou kampaňou 02 - Modified: 2024-03-08 13:41:27 - Feat.: - Title: Rodina je ten najdôležitejší tím, odkazuje Telekom v novej kampani s Brankom Radivojevičom 03 - Modified: 2024-02-22 09:14:16 - Feat.: - Title: ČSOB v maratónskej komunikácii motivuje ľudí, aby nepozerali na výhovorky 04 - Modified: 2024-04-05 09:52:46 - Feat.: - Title: Agentúra roka 2023: Pozrite si kompletné tabuľky a to, čo stálo za úspechom THIS IS LOCCO 05 - Modified: 2023-11-06 10:22:15 - Feat.: - Title: Zákazníkom je brand purpose ukradnutý. Hľadajú len kvalitnú službu či produkt za dobrú cenu
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 13:51