Porsche
StoryEditor

Kreatívu Porsche bude zastrešovať MullenLowe GGK

06.09.2022, 18:53
Autor:
redred
  • Porsche je kult, žijúca legenda, pre každého marketéra vysnívaný brand na spoluprácu,” hovorí Marek Pajtáš, CEO MullenLowe GGK.
  • Agentúra už doteraz zastupovala značky Audi, Volkswagen, Seat a Volkswagen Úžitkové vozidlá. Terez im pribudla aj značka Porsche.
  • V mediálnom tendri na online médiá získala aj značku Cupra. 

 

 Tento rok prebiehali hneď tri výberové konania spoločností Porsche Slovakia a Porsche Inter Auto Slovakia. Prvé sa týkalo zastrešenia kreatívnych služieb, ďalšie dve mediálnych služieb - v oblasti online médií a offline médií.

Cez leto sa agentúry dozvedeli výsledky výberového konania.  V kreatívnom tendri potvrdila doterajšiu spoluprácu komunikačná agentúra MullenLowe GGK.

Víťazstvom posilnila svoje portfólio o značku Porsche. V mediálnom tendri na online médiá bude agentúra zastrešovať okrem už spomínaných značiek aj značku Cupra.

“Nesmierne ma teší, že sme v týchto náročných tendroch potvrdili naše kvality v auto-moto segmente. Ten má za sebou náročné obdobie a stojí pred veľkými výzvami. O to viac si cením dôveru klienta. Radostným bonusom navyše a zároveň veľkým záväzkom je nová značka v našom portfóliu. Porsche je kult, žijúca legenda, pre každého marketéra vysnívaný brand na spoluprácu,” hovorí Marek Pajtáš, CEO MullenLowe GGK.

Porsche Slovakia, s.r.o. je importérom vozidiel značiek Volkswagen, Audi, SEAT a CUPRA na Slovensku. V rámci značky Volkswagen zahŕňa dovážaná paleta modelov nielen osobné, ale aj úžitkové vozidlá tejto značky.

Porsche Inter Auto Slovakia, s.r.o. je ako dcérska spoločnosť rakúskej spoločnosti Porsche Holding so sídlom v Salzburgu importérom značky Porsche a predajcom ostatných koncernových značiek na Slovensku.

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
27. apríl 2024 05:58