StoryEditor

O2 ako prvý operátor na Slovensku prináša Netflix ako súčasť paušálov

30.01.2023, 13:05
Autor:
redred

O2 má okrem nových paušálov aj nový komunikačný koncept - Pretože nám záleží. 

Prekvapením je, že súčasťou dvoch paušálov (Bezstarostný a Pohodový) je aj predplatné streamovacej služby Netflix. Okrem toho zostávajú aj prístupy k Voyo a HBO Max. Novú kreatívu vytvorila agentúra TRIAD. 

Nové paušály 

 O2  predstavila tri nové  O2 Paušály, ktoré zákazníkom prinášajú viac dát, exkluzívny digitálny obsah, či dodatočné zľavy vďaka možnosti výkupu telefónov. Od 31. januára 2023 tak zákazníci nájdu v ponuke Bezstarostný, Pohodový a Základný O2 Paušál, ktoré nahradia doterajšie portfólio O2 SMART Paušálov a O2 Dát.

Nové portfólio bolo vytvorené v spolupráci so samotnými zákazníkmi, ktorí najviac ovplyvnili podobu novej generácie paušálov. Vôbec po prvýkrát bude v rámci telekomunikačných služieb na Slovensku poskytnutá zákazníkom služba Cashback, ktorá vracia peniaze za neminuté dáta. O2 zároveň ohlásilo aj obohatenie svojej obsahovej ponuky o jednu z najobľúbenejších streamovacích služieb Netflix. Zákazníci ho budú môcť získať v cene paušálu.

„Dnešným dňom sme okrem nového portfólia O2 Paušálov predstavili aj našu stratégiu, ktorá sa bude prelínať všetkými službami, ktoré poskytujeme. „Pretože nám záleží“ pre nás v O2 nie je len novým komunikačným konceptom, ale podvedome ho v O2 aplikujeme vo vzťahu k zákazníkovi už 16 rokov. A pretože nám skutočne záleží aj na tom, aby sme pre zákazníkov boli voľbou číslo jeden, rozhodli sme sa ešte výraznejšie zatraktívniť a zjednodušiť naše portfólio telekomunikačných služieb. Funkcionality, ktoré prinášame, reprezentujú to najlepšie, čo je na svetovom trhu, čo zákazníci žiadali a nepochybujem, že to ocenia,“ uviedol Milan Morávek, komerčný riaditeľ O2.

Nové portfólio paušálov je výsledkom dôkladnej analýzy telekomunikačných trendov na Slovensku a vo svete. Nové O2 Paušály boli pripravené spolu so zákazníkmi a pre zákazníkov tak, aby im priniesli ešte vyššiu hodnotu v podobe dát, atraktívneho obsahu a s potenciálom pre postupnú implementáciu nových  funkcionalít, ktoré plánuje O2 v budúcnosti predstaviť.

„Z nových O2 Paušálov si zákazník veľmi jednoducho vyberie a už v základnej ponuke obsahujú tie  najžiadanejšie funkcionality. Zákazník si ich môže obohatiť o ďalšie služby a tak si sám jednoducho vyskladať ideálny paušál pre seba. Už samotný názov mu napovie, akým by mal preňho O2 Paušál byť - Bezstarostný, Pohodový alebo Základný,“ dodal Milan Morávek.

Cashback

Po prvýkrát sa na Slovensku začne v rámci telekomunikačných služieb používať služba Cashback, ktorá bude súčasťou Bezstarostného O2 Paušálu. Ak spotreba dát zákazníka Bezstarostného O2 Paušálu nepresiahne objem 15 GB, O2 zákazníkovi za dané zúčtovacie obdobie vráti 5 eur.  

Zákazníci nám povedali, že by vo svojom paušále aj chceli mať neobmedzené dáta, ale nie sú si istí, či ich aj skutočne potrebujú a dokážu využiť. Práve pre nich je tu jeden z ťahákov nášho nového portfólia paušálov – služba Cashback za neminuté dáta. Ak zákazník s Bezstarostným O2 Paušálom neminie viac ako 15 GB dát za mesiac, automaticky mu z faktúry odrátame 5 €,“ uviedol Jakub Vajda.

Všetky prémiové služby

Okrem Netflixu môžu zákazníci získať aj predplatné ďalších obľúbených služieb, tak ako aj doteraz.

„Keď sme pred rokmi predstavovali model predplatného v rámci našich paušálov, od začiatku sme museli odpovedať na otázku, či plánujeme do našej ponuky zaradiť aj Netflix. Dnes tak zákazníkom, spolu s predstavením nových O2 Paušálov, dávame jasnú odpoveď. Odteraz je v našej ponuke okrem doteraz predstavených obľúbených služieb aj Netflix a zákazníci Bezstarostného, či Pohodového O2 Paušálu si ho môžu vychutnávať v cene svojho paušálu,“ povedal Milan Morávek.

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 10:13