Sedita koláž
StoryEditor

PS:Digital pracuje od nového roka pre nového klienta Sedita

10.02.2023, 10:47
Autor:
redred

Ako víťazná agentúra zastreší PS:Digital predovšetkým kreatívu a správu sociálnych sietí a s tým spojenú mediálnu časť či iné ad hoc aktivity v digitále.

 

„S chuťou sme sa pustili do roku 2023 a tešíme sa z vyhratých tendrov. Jedným z nich je naozaj silné meno na našom trhu Sedita, ktorá zastrešuje také love brandy ako Horalky, Mila, Lina, Kávenky a iné,“ hovorí Blažena Ambróz Sedrovičová, Managing Directorka PS:Digital.

„Po piatich rokoch spolupráce sme cítili potrebu obmeniť spôsob komunikácie našich značiek na sociálnych sieťach. Do zadania tendra sa podľa nášho vyhodnotenia najlepšie zahryzli v PS:Digital a veríme, že naša spolupráca bude chrumkavá nielen na sociálnych sieťach, ale aj v online kampaniach," hovorí  Marián Gombík, Marketing Manager Sedita.

Do portfólia I.D.C. Holding, a.s. patrí okrem brandov, ktoré zastrešuje Sedita aj značka Verbena.

„Baví nás spolupráca s klientami, s ktorými si hneď sadneme. A tu to tak bolo. Myslím, že hovorím za celý tím ak poviem, že sme sa do toho zahryzli s chuťou, “ uzatvára Peter Šebo, CDO&Founder PS:Digital

 

 

 

 

01 - Modified: 2023-02-03 13:00:29 - Feat.: 0 - Title: Foodpanda začína rok 2023 s novou digitálnou agentúrou. V tendri zvíťazil tím PS:Digital
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 16:14