StoryEditor

Fitshaker prechádza rebrandingom, hodnoty zostávajú

28.03.2023, 13:59
Autor:
redred

Po spustení mobilnej a TV aplikácie minulý rok oznámil Fitshaker ďalšiu veľkú novinku. V prvej polovici tohto roka prejde kompletným rebrandingom svojej identity.

Fitshaker pomáha ľudom už 9 rokov plniť si sen za vysnívanou postavou. Počas svojho vývoju prešiel veľkými míľnikmi a tento rok prechádza rebrandingom. “Cítili sme, že je čas na zmenu. Chceli sme zatraktívniť dizajn a byť ešte bližšie našim Fitskaheračkám,” komentuje rebranding CEO Fitshakera, Peter Švaral.

Značka prechádza kompletnou zmenou identity. Logo, ktoré pripomínalo fit postavu sa mení na typografiu s výrazným priečnym ťahom v písmene A, ktorého tvar odkazuje na myšlienku úsmevu a šťastia, ktoré chce Fitshaker aj naďalej prinášať do života svojich členiek.

Fitshaker

Redizajnom prechádza aj farebná paleta. V základnej farebnosti nájdeme kombinácie oranžovej a fialovej farby v rôznych odtieňoch, reprezentujúcich energickosť, sviežosť, kreativitu a chuť napredovať. Doplnkové farby zvyšujú variabilitu a adaptibilitu vizuálnej identity ako pre online tak aj offline priestor.

image

Každý deň je zo mňa iná žena, spieva v kampani Fitshaker

Pravidelné výzvy budú komunikované v samostatných farebných škálach s vlastným geometrickým badge prvkom signifikantným pre danú výzvu. Sviežosť a nežnosť vizuálov dopĺňaju kreslené doodles rôznych tvarov a podčiarknutí.

“Všetky prvky novej vizuálnej identity zapracujeme postupne, budeme radi, ak nás budeš sledovať a dáš nám vedieť, ako sa ti zmeny páčia. Sme Ti vďační, že si s nami, že žiješ našu spoločnú víziu a môžeme takto pomáhať každej žene byť fit a šťastná celý život,” odkazuje marketingová manažérka, Katarína Rakúsová, v článku o rebrandingu.

Nová identita vznikala v spolupráci s agentúrou GALTON Brands, ktorá sa už 15 rokov venuje brandingu a budovaniu značiek: “Navrhnúť identitu značky s tak silnou komunitou, akú má Fitshaker, pre nás bolo nielen kreatívnou výzvou, ale aj zaujímavou biznis skúsenosťou. Vždy nás totiž baví  spolupracovať s klientom, ktorý ma odvahu urobiť zmenu a do centra diania postaviť potreby zákazníkov.”

Fitshaker sa zameriava na online cvičenie v pohodlí domova a pomáha tak so zhadzovaním nadbytočných kíl. Vo svojich viac ako 1 100 videách sa venuje tréningom, motivácii aj zdravým receptom. “Chceme byť vzorom pre všetky ženy, ktoré chcú zmenu životného štýlu. Zmyslom našej práce je dosiahnut to, aby aby bola každá žena fit a šťastná celý život. Prešli sme spolu naozaj dlhú cestu a my máme stále veľké plány,” dodáva Peter Švaral za Fitshaker tím.

01 - Modified: 2023-01-02 14:01:16 - Feat.: 0 - Title: Každý deň je zo mňa iná žena, spieva v kampani Fitshaker
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
18. apríl 2024 18:18