V novej kampani Budiš zahviezdil Juraj Slafkovský.
StoryEditor

Slafkovský aj Angelina: nová kampaň Budišu stavia na vychádzajúcej aj staronovej hviezde

04.08.2023, 13:53
Autor:
redred

V spote od Elite/Monday Lovers objaví božskú chuť minerálky počas cesty do zámoria známy slovenský hokejista.

Na legendárny spot s chodcom pijúcim Budiš si spomíname asi všetci. Sprevádzala ho nezabudnuteľná skladba Angelina, ktorá zostáva v podvedomí aj po dlhých rokoch. A tak skoro odtiaľ nezmizne. Sprevádza totiž aj čerstvý spot Budišu z dielne agentúry Elite/Monday Lovers s jedinečným hlavným hrdinom – Jurajom Slafkovským.

„Značky často zabúdajú na brandové kódy, do ktorých v minulosti investovali. O to viac nás teší, že klienta nadchol nápad nadviazať na legendárnu Angelinu, ale v novom a sviežom prevedení,“ hovorí stratég Elite/Monday Lovers Šimon Gál.

„Myšlienka ukázať ten moment, keď človeka očarí božská chuť našej slovenskej jednotky medzi minerálnymi vodami, práve prostredníctvom Juraja – draftovej jednotky zo Slovenska, nás od začiatku lákala. Najmä keď sa perfektne prepojila s pointou spotu a odkazom na naše najlepšie reklamy,“ prezradil riaditeľ nealko segmentu spoločnosti BUDIŠ, a.s. Juraj Slaninka.

Juraj Slafkovský, nabalený hokejkami a športovou výstrojou, sa v spote chystá na návrat do zámoria. Na poslednú chvíľu si však spomenie na známu chuť, ktorá ho inšpiruje k originálnemu nápadu.  

„Sú značky, ktorým v spote stačí známa tvár a príbeh je druhoradý. S klientom Budiš sme chceli všetko - dobrú hudbu, známu tvár aj dobrú story. Ďalšiu kapitolu príbehu legendárnej značky a jej produktu, ktorý neviete prestať piť,“ dopĺňa kreatívny riaditeľ Elite/Monday Lovers Peter Michalka.

Spot prichádza krátko po online kampani Budiš na osviežujúcu novinku v jej portfóliu – pomarančové a citrónové limonády v plechovke.

image

Budiš v novej kampani stavila na hokejovú hviezdu Juraja Slafkovského.

Vizitka kampane

Klient: Budiš a.s. - Juraj Slaninka, Vladimír Krescanko

Agentúra: Elite/Monday Lovers

Creative Director: Peter Michalka

Strategy Director: Peter Šurín

Ideamaker a copywriter: Šimon Gál, Peter Michalka, Filip Olšovský

Art Director: Ivan Tichý

Account Manager: Natália Blašková

Social Media: Barbora Jurovcová, Dávid Rišiaň

Produkcia: Hitchhiker Films

Réžia: Ján Švejkar

Fotograf: Ivan Horváth

01 - Modified: 2024-03-01 07:28:57 - Feat.: - Title: Elite/Monday Lovers a oh my DOT obhájili svoje miesto v Slovnafte 02 - Modified: 2023-08-30 14:26:18 - Feat.: - Title: Budiš novým dizajnom umocnil prémiovosť a predstavil ďalšie svieže novinky 03 - Modified: 2023-06-26 13:49:21 - Feat.: - Title: Orange ukázal nový festivalový módny kúsok, a to čelenku z recyklovaných mobilov 04 - Modified: 2023-06-23 08:50:57 - Feat.: - Title: Orange v letnej kampani odkazuje, že každý občas potrebuje pridať 05 - Modified: 2023-07-03 15:23:55 - Feat.: - Title: #rešpekt darcom ovládol televízne reklamy aj craft
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
27. apríl 2024 12:58