EnergiaQa
StoryEditor

Stredoslovenská energetika mení svoju kreatívu. Kto je EnergiQa?

27.05.2024, 11:21
Autor:
redred

Spoločnosť Stredoslovenská energetika prináša nový kreatívny koncept marketingovej komunikácie. 

V spolupráci s kreatívnou agentúrou MUW Saatchi & Saatchi hľadala SSE spôsob, ako zhmotniť spoločnosť SSE. Predovšetkým jej skúsenosti, odbornosť, inovácie, ako aj pracovné nasadenie zamestnancov za dlhé roky jej existencie. 

„EnergiQa predstavuje srdce Stredoslovenskej energetiky. Nesie v sebe 100 rokov profesionality, odborných skúseností a znalostí našich zamestnancov. Samotná oblasť energetiky je zložitá, preto mnohí zákazníci potrebujú často pomôcť a poradiť, aby sa v nej vedeli lepšie zorientovať. EnergiQa je digitálnou sprievodkyňou svetom energií a ako napovedá IQ v jej mene, pozná riešenia a odpovede na zákaznícke otázky,“ hovorí Miriam Miartušová, vedúca odboru Marketing SSE.

V nových online spotoch a v mediálnej komunikácii stelesňuje EnergiQa samotnú Stredoslovenskú energetiku, ktorá je pripravená svojim zákazníkom kedykoľvek pomôcť a poradiť.

„V SSE kladieme dlhodobo dôraz na dostupnú, profesionálnu a odbornú zákaznícku starostlivosť a poradenstvo vo všetkých podobách, čo podporuje aj náš nový kreatívny koncept. Ako prvá energetická spoločnosť na Slovensku sme spustili bezplatné personalizované videoporadenstvo k správnej sadzbe, na našom YouTube kanáli nájdu zákazníci sériu poradenských videí a prostredníctvom marketingovej komunikácie neustále pracujeme aj na rozširovaní poradenstva v oblasti šetrenia energiami. Samotná SSE prechádza aktuálne digitálnou transformáciou s cieľom urýchliť a zefektívniť zákaznícke procesy a priniesť online riešenia pre zákazníkov. Digitálna EnergiQa stavia na dlhoročnej tradícii, spája ju s najnovšími trendmi a vychádza tak v ústrety aj mladšej ‚online‘ generácii zákazníkov,“ hovorí Miriam Miartušová.

Stredoslovenská energetika svojím prístupom k zákazníkom, poradenstvom a neustálym rozvojom portfólia svojich produktov napĺňa svoje predsavzatie byť pre zákazníkov viac než „len“ dodávateľ elektriny a plynu, čo reflektuje aj jej nový kreatívny koncept. 

 

01 - Modified: 2024-04-22 12:58:31 - Feat.: - Title: Liga pre seniorov prichádza s premiérovou kampaňou 02 - Modified: 2024-04-05 09:52:46 - Feat.: - Title: Agentúra roka 2023: Pozrite si kompletné tabuľky a to, čo stálo za úspechom THIS IS LOCCO 03 - Modified: 2024-03-08 13:41:27 - Feat.: - Title: Rodina je ten najdôležitejší tím, odkazuje Telekom v novej kampani s Brankom Radivojevičom 04 - Modified: 2024-02-22 09:14:16 - Feat.: - Title: ČSOB v maratónskej komunikácii motivuje ľudí, aby nepozerali na výhovorky 05 - Modified: 2023-12-11 14:31:47 - Feat.: - Title: Zenith štartuje spoluprácu s XXXLutz Group a Lactalis
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
16. jún 2024 01:22