StoryEditor

Mannschaft kreuje pre národný futbalový mančaft

10.06.2024, 09:35
Autor:
redred

Prvým výsledkom spolupráce agentúry so Slovenským futbalovým zväzom je veľké sčítanie fanúšikov pri príležitosti turnaja EURO. Pridáva sa k nemu aj video oznamujúce nomináciu na prestížny turnaj.

Kampaňou, do ktorej sa zapoja aj najväčšie hviezdy národného tímu, chce SFZ zjednotiť fanúšikov a fanúšičky Sokolov zo všetkých kútov Slovenska. Mannschaft ju so zväzom plánuje rozvíjať v online, ale aj v ďalších kanáloch v ako napríklad Rádio Expres či TV Markíza. Hlavným vizuálnym motívom kampane sú zástavy, ktoré si slovenskí fanúšikovia zvyknú upravovať po svojom - dopisovať do nich svoju rodnú obec či mesto.

„Kampaňou chceme zasiahnuť čo najväčšie množstvo fanúšikov slovenského futbalu. Okrem vyjadrenia podpory našim hráčom sa stávajú aj členmi Sokol klubu - pripravovaného vernostného systému, ktorý ponúkne fanúšikom množstvo benefitov,” hovorí Vladimír Janček, riaditeľ marketingu a PR SFZ.

Veľké fanúšikovské sčítanie nie je jedinou kreatívou, ktorú agentúra pre futbalový zväz pripravila na úvod spolupráce. Ďalšou je online video oznamujúce oficiálnu hráčsku nomináciu tesne pred EUROM. To pre našich začne vo Frankfurte nad Mohanom a pokračovať bude v Düsseldorfe. Spot sa natáčal na bratislavskom letisku v produkcii Hitchhiker films, réžie sa chopil Martin Marček a za kamerou stál Martin Chlpík.

image

Slovensko sa chystá na EURO. Aktuálne prebieha "Veľké fanúšikovské sčítanie".

„Sme radi, že sme dostali príležitosť a dôveru pracovať práve pre Slovenský futbalový zväz. Na klientskej strane sme sa stretli s veľmi príjemnými a fajn ľuďmi. To isté platí aj pre hráčov, ktorí sa podieľali na kampani. Žiadne maniere, ale ochota spolupracovať a čistý profesionalizmus, ” hovorí Creative director Mannschaft a futbalový fanúšik Matúš Kvas. 

Kampaň SFZ pred EURO 2024

A odkiaľ fandíte našim Sokolom vy? Vyjadrite im podporu na webe www.sokolklub.sk

Vizitka kampane

Klient: Vladimír Janček, Monika Jurigová, Lukáš Kendra, Andrea Hlboká, Peter Zeman

Agentúra: Mannschaft

Kreatívny riaditeľ: Matúš Kvas, Adam Marčan

Copywriter: Adam Jánoš

Art Director: Michal Juráni

Account manager: Patrik Gonos

Fotograf: Andrej Galica

Produkcia Video: Hitchhiker films (Michal Gogh)

 

 

 

01 - Modified: 2024-06-08 07:13:33 - Feat.: 0 - Title: Futbalové EURO ´24 štartuje už o týždeň. Prinášame kompletný rozpis zápasov 02 - Modified: 2024-06-13 13:21:57 - Feat.: 1 - Title: Calzona predstavil konečnú nomináciu na majstrovstvá Európy, vypadol Polievka aj Kadák
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
27. júl 2024 11:00