Nová kampaň Telekom na produkt WiFi Manager.
StoryEditor

„Zvaľte to na nás,“ odkazuje Telekom v novej kampani

16.08.2024, 10:16
Autor:
redred

Nová kampaň od MUW Saatchi & Saatchi pre Slovak Telekom ukazuje, že so službou Wi-Fi Manager rozhodujete vy, kedy je čas vypnúť.

Za odpojenú Wi-Fi môže Telekom! Toto odvážne obvinenie sa magentový operátor nebál dať do svojej najnovšej televíznej kampane. 

Propaguje ním bezplatnú službu Wi-Fi Manager, s ktorou môže každý zákazník s internetom od Telekomu odpájať a pripájať zariadenia k domácemu internetu, zdieľať heslo k Wi-Fi cez QR  kód, meniť názov Wi-Fi a hesla a ďalšie vychytávky. A to všetko jednoducho cez Telekom aplikáciu v mobile.

Operátor si je vedomý toho, že služba bude obľúbená najmä medzi rodičmi. Aby to však mali s vysvetľovaním nečakaných výpadkov jednoduchšie, vyzýva svojich zákazníkov, aby to pokojne zvalili na nich. 

„Aj keď je fixný internet neoddeliteľnou súčasťou rodiny, poukazujeme v kampani na to, aké dôležité je byť niekedy offline a tráviť viac času s rodinou a blízkymi. Veľa rodičov dobre pozná situáciu, keď by deti už dávno mali spať alebo si dať pauzu, ale odpojiť ich od Wi-Fi nie je také jednoduché. Rozhodli sme sa to rodičom uľahčiť a preto odpojenie Wi-Fi nech pokojne zhodia na nás,“ hovorí Michal Mrnčo, manažér marketingovej komunikácie v Slovak Telekome.

„Máloktorý klient by mal odvahu urobiť spot, v ktorom dookola ukazuje nefungujúcu Wi-Fi sieť. Veľa to však hovorí o dôvere klienta v stabilitu a kvalitu ich služieb. Sme veľmi radi, že sa nám podarilo predstaviť službu Wi-Fi Manager takto netradične a veríme, že aspoň trochu uľahčíme život mnohým rodičom,“ hovorí associate creative director MUW Saatchi & Saatchi Adam Baška.

Spot režíroval Martin Marček, o produkciu sa postaral Protos Productions. Na TV spot nadviaže online časť kampane vrátane vizuálu, social a PR komunikácie.

Vizitka kampane:

Klient: Slovak Telekom – Petra Novotná, Ivana Daučíková, Michal Mrnčo, Klaudia Linkeschová, Ondro Mikuš

Creative Director: Jaroslav Vígh

Associate Creative Director: Adam Baška

Copywriter: Zuzana Martiniaková, Sabina Lukáčová, 

Art Director: Matej Ježko, Veronika Holaňová, Tomáš Bánik 

Unit Director: Tatiana Hrutková

Account Manager: Zuzana Havranová, Marián Zverbík

Stratég: Kamil Charvát, Lenka Dzurendová

Interná videoprodukcia: Lukáš Krist, Martin Palkovič, Martin Hluchý

Produkcia: PROTOS PRODUCTIONS

Réžia: Martin Marček

Kamera: Marián Ontko

Sound Design: Vladimír Bajnoci

Mediálna agentúra: Wavemaker

 

01 - Modified: 2024-09-04 12:46:46 - Feat.: - Title: ZSSK spúšťa novú náborovú kampaň „Držíme Slovensko v pohybe“ 02 - Modified: 2024-05-27 09:21:38 - Feat.: - Title: Stredoslovenská energetika mení svoju kreatívu. Kto je EnergiQa? 03 - Modified: 2024-05-09 12:16:56 - Feat.: - Title: Telekom v novej kampani #SmeSamiSebou zdôrazňuje, aké dôležité je byť sám sebou 04 - Modified: 2024-04-22 12:58:31 - Feat.: - Title: Liga pre seniorov prichádza s premiérovou kampaňou 05 - Modified: 2024-04-05 09:52:46 - Feat.: - Title: Agentúra roka 2023: Pozrite si kompletné tabuľky a to, čo stálo za úspechom THIS IS LOCCO
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
15. september 2024 13:04