StoryEditor

Decembrové kino premiéry: Star Wars, Jumanji aj nový animák

26.11.2017, 07:00
Autor:
hrnhrn
Nasledujúce týždne prídu do kín komédia, sci-fi, dráma, rozprávka, triler aj muzikál.

Predvianočné filmové premiéry odštartuje novinka autora komediálneho hitu Úplní cudzinci, nasledovaný ďalšou kapitolou ságy Star Wars a novým spracovaním príbehu Jumanji po dvadsiatich rokoch.

Pre deti je pripravená animovaná snímka alebo nová česká rozprávka. V povianočnom období bude mať premiéru muzikál s Hughom Jackmanom alebo dráma o prežití s Danielom Radcliffom.

Miesto splnených túžob (The Place)

Nový film autora komediálneho hitu Úplní cudzinci Paola Genoveseho opäť obracia pozornosť k našim nevysloveným želaniam. Snímka Miesto splnených túžob sa zameriava na tajomného zákazníka reštaurácie The Place, ktorý sedí stále pri rovnakom stole a je pripravený vypočuť a vyplniť akékoľvek prianie ôsmich návštevníkov. Na revanš však požaduje splnenie istých úloh. Čo všetko budú schopní urobiť, aby získali to, čo chcú? Kam až budú ochotní zájsť, aby si splnili svoje sny? Film je inšpirovaný televíznym seriálom The Booth at the End.

Ocko je doma 2 (Daddy’s home 2)

Keď si dvaja znepriatelení ockovia, jeden vlastný a druhý nevlastný, k sebe na konci filmu Ocko je doma konečne našli cestu, mohli si vydýchnuť nielen ich spoločné deti a vysmiati diváci, ale predovšetkým producenti tejto úspešnej komédie. Tí sa rozhodli stretnutie testosterónom nabitého Marka Wahlberga a papučkového Willa Ferrella ešte vylepšiť, keď do pokračovania prizvali Johna Lithgowa a nestarnúceho drsňáka Mela Gibsona ako ich otca tvrďasa, ktorý neuznáva fyzický kontakt a s malými deťmi je schopný vtipkovať aj o mŕtvych prostitútkach.

Tri želania (Přání k mání)

Česko-slovenská filmová rozprávka zobrazuje poetickou a humornou formou príbehy niekoľkých podôb lásky - naopätovanej, rodičovskej i partnerskej. Všetci hrdinovia nakoniec prídu na to, že k šťastiu nie sú potrebné žiadne čary ani mágia, ale predovšetkým odvaha meniť okolo seba veci k lepšiemu.

Star Wars: Posledný z Jediov (Star Wars: The Last Jedi)

Po prvých krokoch do veľkého sveta Star Wars: Sila sa prebúdza (2015), Rey pokračuje vo svojej epickej ceste s Finnom, Poeom a Luke Skywalkerom v ďalšej kapitole ságy. V novinke štúdia Lucasfim spolu odhaľujú pradávnu záhadu Sily a tajomstvá minulosti rádu Jediov.

Ferdinand (Ferdinand the Bull)

Ferdinand je veľký býk s veľkým srdcom, ľudia ho ale považujú za nebezpečné a zúrivé monštrum. Keď si jedného dňa neopatrne sadne na čmeliaka, ktorý ho uštipne, splaší sa. Celú udalosť vidia vyhľadávači býkov do koridy a rozdivočelý Ferdinand ich uchváti natoľko, že ho okamžite chytia a odvezú. Ferdinand je ale odhodlaný vrátiť sa k svojej rodine a vydáva sa na dlhú cestu Španielskom.

Jumanji: Vitajte v džungli (Jumanji: Welcome to the Jungle)

Po tom, čo štvorica študentov objaví starú hraciu konzolu, sú vtiahnutí do fantastického sveta Jumanji. V ňom sa z nich stanú avatary, ktorých si na začiatku hry vybrali - z nevýrazného Spencera je mocný dobrodruh, svalovec Fridge sa zmení na drobného génia, z krásnej blondínky Bethany je zavalitý profesor a nemotorná Martha sa premení na odvážnu bojovníčku. Nezabudnuteľný príbeh sa po vyše 20 rokoch vracia na plátna kín.

Špindl

V českej romantickej komédii režiséra Milana Cieslara (Život je život, Colette, Láska je láska) vyrazia na dámsku jazdy do lyžiarskeho strediska Špindlerův Mlýn tri sestry. Elišku, Katku a Magdu zavalí počas týždňového pobytu nečakaná lavína milostných i životných patálií.

Ladíme 3 (Pitch Perfect 3)

S titulom majstra sveta v acappella speve v normálnom živote neuspejete, ani keď spievate najväčšie súčasné hity bez hudobného doprovodu. Túto drsnú lekciu pochopia hrdinky hneď na začiatku. Dievčatá sú natoľko otrávené realitou všedného dňa a márnou snahou preraziť, že túžia po akejkoľvek príležitosti, ktorá by im pomohla aspoň k jednému spoločnému vystúpeniu. Tým sa nakoniec stane turné po amerických vojenských základniach rozmiestnených v Európe, kde budú prvýkrát spievať v konkurencii kapiel s hudobnými nástrojmi.

Stratený v džungli (Jungle)

Dobrodružný film natočený podľa skutočnej udalosti je o dobrodružstve, ktoré sa zmenilo na boj o prežitie. Mladý Izraelčan Yossi (Daniel Radcliffe) sa po ukončení vojenskej služby vydáva za novými zážitkami do Južnej Ameriky. V túžbe po naozajstnom dobrodružstve sa rozhodne opustiť bežné turistické trasy a spoločne s dvoma priateľmi a rakúskym sprievodcom podnikne výpravu do džungle za nádhernou prírodou a divokými domorodými kmeňmi, ktorých sa doteraz nedotkla civilizácia. Namáhavá, ale spočiatku zábavná expedícia sa však čoskoro zvrtne. Po nešťastnej nehode na plti sa Yossi ocitne celkom sám v jednom z najnebezpečnejších prostredí na svete. Bez noža, bez mapy alebo zodpovedajúceho výcviku musí sám prežiť v džungli.

Bastardi (Bastards / Father Figures)

Bláznivá komédia o tom, že otec je vždy neistý. Ed Helms (Griswoldovci, Chaos na Vianoce, Vo štvorici po opici) a Owen Wilson (Polnoc v Paríži, Vtáčí úlet, Noc v múzeu, Zoolander) hrajú dvoch bratov, ktorých excentrická slobodná matka (Glenn Close) vychovala tak, aby verili, že ich otec zomrel, keď boli mladí. V momente ako zistia, že to bola lož a matka vlastne ani nevie, kto je ich pravý otec, vyberú sa ho hľadať. Na dlhej ceste ich čaká množstvo bláznivo-humorných situácií, zámen a prekvapivých odhalení, aby sa nakoniec dozvedeli o svojej mame i sebe viac, ako chceli vedieť.

Najväčší showman (The Greatest Showman)

Pôvodný výpravný muzikál inšpirovaný životným príbehom amerického obchodníka a zabávača P. T. Barnuma (Hugh Jackman), zakladateľa najväčšieho pojazdného cirkusu v USA.

01 - Modified: 2017-10-04 18:02:07 - Feat.: 0 - Title: Vzniká film o kauze Gorila. Pripravujú ho tvorcovia Čiary a Kandidáta 02 - Modified: 2017-10-25 10:14:33 - Feat.: 0 - Title: Vzniká film o Dubčekovi. Mapuje najdôležitejšie míľniky v jeho živote 03 - Modified: 2017-10-31 12:32:17 - Feat.: 0 - Title: Ondřej Trojan dokončil nakrúcanie drámy Toman. V hlavnej úlohe sa predstaví Jiří Macháček 04 - Modified: 2017-11-15 09:11:35 - Feat.: 0 - Title: Psychotriler DOGG nie je kasový trhák, nudiť sa však nebudete 05 - Modified: 2017-11-18 09:34:19 - Feat.: 0 - Title: Čiara zabodovala na svetovom festivale. Z Francúzska si odniesla Grand Prix
01 - Modified: 2022-05-05 09:08:15 - Feat.: - Title: Milan Ondrík a Marián Mitaš nakrúcajú detektívku inšpirovanú baťovským svetom 02 - Modified: 2022-05-04 08:40:29 - Feat.: - Title: Filmový máj: Týchto sedem noviniek v kine nemôžete premeškať 03 - Modified: 2022-03-25 08:45:11 - Feat.: - Title: Do kín prichádza Tieňohra. Nový film režiséra Bebjaka je inšpirovaný skutočnými udalosťami 04 - Modified: 2022-02-02 11:15:26 - Feat.: - Title: Do kín prichádza V lete ti poviem, ako sa mám. Podľa tvorcov je ich najvýpravnejším filmom 05 - Modified: 2022-01-18 09:08:16 - Feat.: - Title: Najnovší Matrix, West Side Story aj slovenské komédie – do kín mieria očakávané filmy
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 07:34