archív
StoryEditor

Víkendové politické diskusie: Kaliňák s Naďom na Markíze, Kollár s Blanárom v RTVS

05.11.2021, 16:40
Autor:
hrnhrn
Prinášame prehľad tém a hostí vo víkendových politických diskusiách v RTVS, na Markíze a TA3.

úSlovensko už druhý týždeň sleduje situáciu okolo nahrávok uniknutých z poľovníckej chaty. Ich obsah a dôsledky budú aj témou víkendových politických diskusií. Politici budú odpovedať aj na otázky k zhoršenej pandemickej situácii, nízkemu záujmu o očkovanie a možnosti pomoci firmám zo strany štátu.

Hosťami rozhlasových Sobotných dialógov budú podpredsedníčka vlády a ministerka investícií Veronika Remišová (Za ľudí) a podpredseda Smeru Richard Takáč. Témou diskusie bude najmä osud reforiem v najbližšom období. Moderátorka  Marta Jančkárová sa bude politikov pýtať aj na protipandemické opatrenia a dopady koronakrízy na ekonomiku.

Do nedeľnej televíznej relácie O 5 minút 12 prijali pozvanie predseda parlamentu Boris Kollár (Sme rodina) a podpredseda parlamentu Juraj Blanár (Smer-SD). Témami diskusie budú rovnako reformy a politická vôľa na ich presadenie, zhoršená pandemická situácia, ale aj dôsledky úniku nahrávok z odpočúvania na poľovníckej chate. Reláciu na Jednotke RTVS moderuje Marek Makara.

Témou relácie Na telo bude tiež situácia okolo nahrávok uniknutých z poľovníckej chaty, ktoré sú medializované už druhý týždeň. Moderátor Michal Kovačič pozval do štúdia televízie Markíza aj jedného z aktérov rozhovorov, člena predsedníctva strany Smer-SD Roberta Kaliňáka, ktorý sa stretne v dueli s ministrom obrany Jaroslavom Naďom (OĽaNO).

Divákom ponúkne Na telo aj výsledky exkluzívneho prieskumu agentúry FOCUS, ktorý dá odpoveď na aktuálnu dôveryhodnosť všetkých ministrov, vrátane premiéra Eduarda Hegera.

Aktualizácia: Hosťami relácie V politike na TA3 budú ministerka spravodlivosti Mária Kolíková (SaS) a predseda strany Smer-SD Robert Fico. Témou diskusie bude stav právneho štátu na Slovensku – kroky pre obnovu dôvery v spravodlivosť a dosah úniku nahrávok zo stretnutí politikov, právnikov a podnikateľov, ale aj reformné úsilie vlády a politická vôľa na presadenie navrhovaných reforiem.

01 - Modified: 2023-11-02 09:47:48 - Feat.: - Title: Rošády v RTVS: Menia sa moderátori politických diskusií v rozhlase aj televízii 02 - Modified: 2023-07-18 07:25:54 - Feat.: - Title: Tri spravodajské televízie? Ekonomicky je to holý nezmysel, tvrdí šéf TA3 03 - Modified: 2023-03-17 11:43:22 - Feat.: - Title: Vieme prví: Marek Makara má skončiť v O 5 minút 12 04 - Modified: 2022-05-13 16:26:18 - Feat.: - Title: Víkendové politické relácie: Matovič, Fico či Kollár o protiinflačných opatreniach a ich financovaní 05 - Modified: 2022-05-06 16:45:45 - Feat.: - Title: Víkendové politické relácie: Diskutovať prídu prezidentka, Kollár aj Pellegrini
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 13:40