StoryEditor

FilmBox odkrýva nabitý jesenný program

28.09.2018, 13:10
Autor:
(red)(red)
V októbri navyše voľne sprístupní prémiový kanál FilmBox Premium HD.

Ak prijímate televízny signál cez satelit, kábel, alebo IPTV, tak zbystrite. Kanál FilmBox totiž počas nasledujúcich mesiacov prináša poriadnu dávku hollywoodskej klasiky i čerstvé seriálové novinky.

Počas dvoch októbrových týždňov budú mať zároveň všetci diváci tiež možnosť zadarmo sledovať FilmBox Premium HD vo vysokom rozlíšení.

FilmBox prináša pestrú škálu filmov a seriálov všetkých možných žánrov. Teraz svoju programovú ponuku opäť rozširuje a sľubuje jeseň plnú dobrodružstva, smiechu a napätia. Najväčšou udalosťou mesiaca október bude premiéra amerického seriálu Súmrak templárov (Knightfall), ktorý sa bude vysielať od 7. októbra každú nedeľu o 21:00.

Dramaticko-historická desaťdielna séria rozpráva príbeh o legendárnom stredovekom bratstve, medzi ktorého hlavné povinnosti patrilo chrániť Svätý grál, najcennejšiu kresťanskú relikviu.

FilmBox

​Zaujímavú prehliadku filmových a seriálových titulov ponúkne tiež kanál FilmBox Premium HD, ktorý bude od piatka 5.októbra do piatkovej polnoci 19.októbra voľne dostupný. V tomto období bude mať slovenskú a českú televíznu premiéru napríklad dlho očakávaný seriál Hard Sun z dielne BBC. Prvý diel sa bude premietať v sobotu 7.októbra na FilmBox Premium HD od 22:30.

V rámci štrnásťdennej promo akcie bude odvysielaná aj biografická snímka Julie & Julia s Meryl Streep, ktorá si za rolu slávnej kuchárky Julie Child vyslúžila dve filmárske ocenenia – Zlatý glóbus a New York Film Critics Circle, psychologická dráma zo športového prostredia Million Dolar Baby, režírovaná Clintom Eastwoodom a ovenčená štyrmi Oscarmi, dvomi Zlatými glóbusmi a tromi ďalšími cenami, ale aj akčná americko-britská komédia Vzorec 51. Príbeh o americkom chemikovi, ktorý vytvorí novú drogu, vďaka ktorej chce zbohatnúť, ale namiesto toho ho čaká séria nevyhnutných eskapád, bude odvysielaný v piatok 19.októbra.

01 - Modified: 2018-09-21 06:00:02 - Feat.: 0 - Title: Seriál podľa bestselleru Eleny Ferrante bude mať televíznu premiéru. V novembri ho uvedie HBO 02 - Modified: 2018-07-17 10:35:30 - Feat.: 0 - Title: Pamätáte sa na Borata? Jeho predstaviteľ hrá v novom seriáli
01 - Modified: 2018-04-11 13:32:57 - Feat.: - Title: Mladý pápež a oscarové filmy budú voľne dostupné. Na FilmBox Premium HD
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
28. apríl 2024 01:09