StoryEditor

Internetový obchod Mall spúšťa vlastný televízny kanál

05.10.2018, 06:00
Autor:
ČTKČTK
Mall.tv bude bude prevádzkovať Mall Group pôsobiaci okrem Slovenska v ďalších piatich krajinách.

V nedeľu 7. októbra začne vysielať nová internetová televízia Mall.tv. Prevádzkovať ju bude jeden z najväčších on-line obchodníkov Mall Group, ktorý pôsobí v Českej republike, na Slovensku, v Poľsku, Maďarsku, Slovinsku a Chorvátsku. Televízia, do ktorej prešla časť tvorcov z konkurenčnej Stream.cz, bude vysielať pôvodné seriály aj zábavu. Ponuku doplnia filmy distribučnej spoločnosti Aerofilms a KVIFF Distribution alebo sitcomy Českej televízie Kosmo a Štvrtá hviezda.

Divákov budú baviť životnými peripetiami hlavní hrdinovia sitcomov Život je hra a Stylista, súťažiaci Závodnej akadémie, výživové odporúčania prinesie Peter Havlíček, nekorektné názory trubkár Laco Deczi, zberateľ starých kuchárok Roman Vaněk objaví historické recepty a architekt Adam Gebrian prekvapivé stavby. Aktuálne dianie z domova i zo sveta bude komentovať komik Luděk Staněk. Každý týždeň sa budú v priamom prenose usilovať o pozornosť divákov foodblogerka Koko so svojou 30Menutovkou živého varenia alebo moderátor Tomáš Zástera v súťaži Vyhraj to! Obe relácie zároveň sledujúcim umožnia nielen pasívne prizeranie, ale budú môcť aktívne s protagonistami komunikovať.

"Chceme, aby Mall.tv bola zárukou kvalitnej tvorby na kvalitnej platforme. Uvedomujeme si, na ako tenký ľad sa s takým tvrdením púšťame, pretože hodnotenie kvality je vždy subjektívne a štart nových projektov zvyčajne nebýva ani pri najlepšej vôli a najväčšom pracovnom nasadení bezchybný. Nehodláme však vynechať jedinú príležitosť, ako našich divákov pobaviť a interagovať s nimi obsahom a technologickými možnosťami webu," uviedol šéfproducent Mall.tv Lukáš Záhoř.

Skupinu e-shopov Mall Group vlastní skupina PPF, podnikatelia Daniel Křetínský s Patrik Tkáč a investičná skupina Rockaway Capital. Zámer spustiť vlastný televízny kanál ohlásila už tento rok na jar s tým, že ho povedú bývalý šéfproducent Stream.cz Lukáš Záhoř a producent Milan Kuchynka, ktorí stoja okrem iného za seriálom Kancelária Blaník či sitcomom Autobazár Monte Karlo.

Na webe Mall.tv bude možné televíziu sledovať v češtine, bezplatne prostredníctvom akéhokoľvek zariadenia s internetovým pripojením.

Spustením vlastnej internetovej televízie sa Mall Group približuje svojmu cieľu vytvoriť online alternatívu obchodného domu, kde nájdu ľudia vedľa nákupov aj služby a zábavu. Tržby obchodov celej Mall Group utŕžili vlani okolo 800 miliónov eur.

01 - Modified: 2020-12-02 07:37:07 - Feat.: - Title: Mall.tv s novými posilami. Do tímu pribudli šéfka rozvoja a šéf obsahu 02 - Modified: 2020-11-24 04:29:54 - Feat.: - Title: Český seriál #martyisdead získal cenu Emmy 03 - Modified: 2020-10-16 09:20:30 - Feat.: - Title: Online seriál Kavej oslávil jeden rok. Príbehy dvoch východniarok v Bratislave už majú 5 miliónov zhliadnutí 04 - Modified: 2020-09-25 06:59:58 - Feat.: - Title: #martyisdead neskončil Martyho smrťou. Tvorcovia pripravujú novinku #annaismissing 05 - Modified: 2020-05-17 10:47:41 - Feat.: - Title: Partička „chalaňov“ sa vracia v GejmHause. Svoj život v karanténe priblížia aj Cibulková a Valábik
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 04:17