StoryEditor

Marián Leško posledný raz glosuje v relácii Sedem. Nastupuje do tímu prezidentky

30.05.2019, 19:05
Autor:
hrnhrn
Dnešné vydanie Sedem bude zároveň posledné pred letnou prestávkou, na obrazovky sa vráti opäť v septembri.

V relácii Sedem glosuje pravidelne aktuálne udalosti posledných siedmich dní partia glosátorov. Marián Leško dnes zasadne do svojho kresla poslednýkrát.

Už čoskoro sa stane poradcom pre vnútornú politiku zvolenej prezidentky Zuzany Čaputovej, a preto v relácii Sedem končí.

"Sú veci, ktoré sa nedajú robiť naraz. Glosovať o politikoch a pracovať zároveň pre pani prezidentku je nezlučiteľné. Je mi to veľmi ľúto, lebo Sedmičku som robil takmer dvadsať rokov a všetkých mám veľmi rád," uviedol Leško na webe TV Joj. Sedmičku bude sledovať už len z pohodlia domova.

TV JOJ

„Marián Leško bol nenahraditeľnou súčasťou relácie Sedem a rovnako nenahraditeľný a nezabudnuteľný je jeho prínos a účinkovanie v relácii. V novej profesionálnej kariére mu prajeme veľa úspechov,“ uviedla pre Stratégie hovorkyňa TV Joj Lucia Kulihová.

Relácia Sedem napriek tomu z obrazoviek TV JOJ neodchádza. Dnešné vydanie bude síce posledné pred letnou prestávkou, na obrazovky sa vráti opäť v septembri.

„Glosátori Sedmičky už minulosti pozývali medzi seba rad osobností, s ktorými komentovali udalosti uplynulého týždňa. Relácia teda ani naďalej nestratí humor, nadsádzku, nadhľad a trefnú kritiku politickej a spoločenskej scény,“ dodala Kulihová.

Relácia sa vrátila v marci 2017 na obrazovky Jojky po šesťročnej odmlke. Päťčlenná zostava - moderátorka Elena Vacvalová a štvorica glosátorov Oľga Feldeková, Milan Lasica, Milan Kňažko a Marián Leško, ktorý bol aj spoluautorom scenára, pravidelne zabávala divákov svojimi postrehmi na aktuálne témy z domova i zo sveta.

01 - Modified: 2019-05-28 09:12:41 - Feat.: 0 - Title: Čaputová predstavila prvých ľudí zo svojho tímu. Je medzi nimi aj Marián Leško 02 - Modified: 2019-05-30 17:51:18 - Feat.: 0 - Title: Presvedčilo ma stretnutie s Čaputovou. Už v úvode ma mimoriadne prekvapila, priznal Strižinec 03 - Modified: 2019-05-30 08:59:43 - Feat.: 0 - Title: Šimečka priznal, že bude radiť novej prezidentke. Detaily má prezradiť Čaputová
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 05:58